Iar am avut dreptate! DAN ALEXA A PLECAT DE LA CĂLĂRAȘI!

Când noi am spus că așa se va întâmpla, am fost contraziși oficial chiar de conducerea Consiliului Județean! •Indusă și ea în eroare! •Era imposibil ca antrenorul să rămână la o echipă de liga a doua, unde nu se pot face transferuri cum se făceau în prima divizie! •Prietenii știu de ce! •Iată comunicatul clubului și aceasta este realitatea! •A fost un vis frumos! •Dar s-a terminat!…

MULŢUMIM ŞI MULT SUCCES, DAN ALEXA!

Antrenorul Dan Alexa s-a despărţit miercuri de Dunărea Călăraşi, echipă pe care a condus-o în calitate de „principal” încă din august 2017, când evolua în liga a 2-a. Sub conducerea sa, „galben – albaştrii” au promovat în premieră în liga 1. În cele 33 de partide din sezonul 2017-2018 al ligii a 2-a, cu el la timonă, Dunărea a obţinut 27 de victorii, 5 egaluri şi o înfrângere, terminând pe primul loc în clasament.

În liga 1 Betano, Dan Alexa a stat pe banca Dunării în 43 de partide, din care 40 în campionat (26, sezonul regulat şi 14, play – out), bilanţul însemnând 7 victorii, 16 egaluri şi 17 înfrângeri, golaveraj, 24-43. Alte 3 jocuri s-au desfăşurat în cadrul Cupei României (2 victorii şi o înfrângere), Dunărea oprindu-se în sferturile competiţiei după ce în optimi trecuse de FCSB!

Conducerea executivă a AFC Dunărea 2005 Călăraşi îi mulţumeşte lui Dan Alexa pentru munca depusă la Călăraşi, încununată cu o promovare istorică în primul eşalon al ţării, în urmă cu un de zile şi îi urează mult succes, în continuare, în carieră.

Conducerea executivă a AFC Dunărea 2005 Călăraşi