Iar am avut dreptate! DEMENȚII SUNT LIBERI, PE STRADĂ! ȘI NIMENI NU LE FACE NIMIC, ÎN ȚARA ASTA!

•Cum să-l înjuri și să-l scuipi, în față, pe un om, motivând că tu îl plătești pe ăla?!… •Tu neavând loc de muncă, deci nici salariu, deci nu plătești nicio taxă și niciun impozit în țara asta! •De fapt, din ce trăiește, asta nu se întreabă nimeni!… •Dacă intri în ei nici nu știu să spună de unde trăiesc! •Atenție, nu apărăm politicieni, ci libertatea oamenilor pe stradă! •Gândiți-vă că mâine vine un descreierat și te scuipă drept în față pentru că așa i se pare lui că trebuie! •Și nimeni nu le face nimic în țara asta! •Priviți! Citiți și vă cruciți!

SCENE INCREDIBILE! DEPUTATUL PSD EUGEN NICOLICEA, SCUIPAT ȘI ÎNJURAT DE UN PROTESTATAR

Deputatul Eugen Nicolicea a fost scuipat și înjurat vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, acesta din urmă acuzându-l că a făcut legi pentru a elibera tâlharii și violatorii. Protestatrul Rezist s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieșea dintr-o clădire și l-a scuipat. „Asta pentru că ai dat drumul la toți tâlharii și violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale”, a spus Ion Stelian, conform Mediafax.

„Ești un prost”, a fost reacția lui Nicolicea.
Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Ești un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc
Nicolicea: Cu cât? Vezi că ești prost?

estatar: Sunt prost? Tu ești deștept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolșevic, ciumă roșie ce ești. Ești toxic pentru democrație. Pe cine reprezinți în parlament?
Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?”
Este dialogul dintre deputat și protestatar, în timp ce amândoi merg pe stradă. Protestatarul îl scuipă pentru a doua oară pe Nicolicea, iar în video-ul postat pe Facebook se vede că intervine și un trecător care spune: „Asta deja e hărțuire. Nici eu nu sunt de acord, dar totuși…”

Protestatarul Stelian Ion a avut un schimb de replici și cu Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD: „Măi, cap de s…, ce sarcini ți-a tratat condamnatul Dragnea?
Codrin Ștefănescu: Du-te dracu de prost ce ești”.

La începutul anului, protestatarul Marian Ceauşescu l-a urmărit în trafic pe deputatul PSD Eugen Nicolicea.
La rândul său, Florin Iordache a avut garajul umplut cu afișe și mesaje, iar anterior, și președintele CCR Valer Dorneanu a fost apostrofat și urmărit de protestatarii rezist prin București.