IAR AM AVUT DREPTATE! DUMBRAVĂ A FOST DAT AFARĂ DIN ALDE!

Aşa cum am susţinut, de la bun început- celebrul sondaj care îl dădea mare câştigător pe Dumbravă nu a fost decât un… „fâs”! *Atât de sigur era Dumbravă pe el încât s-a înscris şi la… Consiliul Judeţean! *De unde va fi eliminat, o dată ce a fost dat afară din ALDE (hotărâre acceptată, de data asta, la Centru!)

Vă amintiţi, cu siguranţă, de atitudinea extrem de dură pe care Jurnalul de Călăraşi a luat-o faţă de Virgil Dumbravă (la acea vreme viceprimar al municipiului Călăraşi) acesta umbla cu un aşa-zis sondaj (o însăilare pe hârtie) din care susţinea că ar reieşi că el este cel cu cele mai mari şanse pentru a deveni primarul municipiului Călăraşi! O vrăjeală, dar pe care unii fraieri au crezut-o. Dar alţii (şi mai proşti!) s-au lansat în campania electorală, alături de bagibuzucul ce se visa ditamai primarul (n-a câştigat, niciodată, nici o alegere!) Nu mai vorbim de liota de scribălăi care i s-au ataşat (s-au făcut, peste noapte, din şomeri- ziarişti!) şi care alcătuiau echipa de campanie a lui „domnu’ Virgil”! Am susţinut atunci, cu vehemenţă, că totul este o minciună gogonată prin care Dumbravă vrea să păcălească nişte fraieri cu care, eventual, vor pune botul! Au pus, de la centrul partidului, cei care au refuzat varianta propusă de Bogdan Georgescu (cu Dragu), variantă care le-ar fi dat posibilitatea celor de la ALDE să câştige mult mai mult şi au mers pe mâna (nu-i aşa) „viceprimarului nostru, băiat tânăr, cu şansă”. Atât de multe şanse şi atât de mult credea în aceste şanse Dumbravă, încât el s-a strecurat şi pe locul doi la Consiliul Judeţean, ca să fie sigur că prinde o sinecură! Pe lângă afacerile lui, (mai mult sau mai puţin dubioase, cu… curentul electric care, la un moment dat, s-ar putea, totuşi, să fie investigate!)
Cert este că organizaţia ALDE Călăraşi şi-a dat seama de capcana în care a căzut, de dezavantajele uriaşe pe care i le-a adus acest individ, motiv pentru care au hotărât să-l dea la o parte, să-l dea afară pe respectivul cetăţean! Care, a fost eliminat din partidul respectiv! Numai că (să vezi beleaua, coincidenţa, ori… confirmarea aranjamentelor) la început şefii ALDE, de la Bucureşti, nu au acceptat eliminarea lui Dumbravă, din ALDE! Până la urmă, însă, pe de o parte organizaţia şi-a impus decizia, pe de altă parte au priceput şi ăia de la Bucureşti în ce capcană au intrat, cum i-a fraierit un… fraier, rezultatul fiind că Dumbravă a fost dat afară din ALDE! Situaţie confirmată, la centru! Iar la următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean se va pune în practică şi eliminarea lui din calitatea de consilier judeţean! Desigur, nu-i plânge nimeni de milă, pentru că bani are, afacerile i-au mers cum n-a visat, niciodată cu stâlpii şi becurile, iar în pasul următor, poate sta liniştit şi fericit. Însă, sub nicio formă, ca primar, aşa cum îşi închipuia, el (şi i-a prostit şi pe alţii!)
Din nefericire pentru Dumbravă- IAR AM AVUT DREPTATE!