Iar am avut dreptate?!… ÎN SCANDALUL HEXI PHARMA MORTUL NU ERA… CONDREA?!…

Vă amintiți, cu siguranță, de filmul pe care Casa de filme Sorida Press l-a realizat, după teribilul accident în care și-a pierdut viața patronul de la Hexi Pharma, celebrul Condrea! Cu multe semne de întrebare, filmul a generat numeroase comentarii, dar pe măsura trecerii timpului tot mai multe dintre cele anticipate în ancheta noastră de presă s-au confirmat! De la realitatea că nu există nicio imagine cu cele așa zise 13 plimbări ale mașinii sinucigașului până la semnele de întrebare legate de trupul celui care s-ar fi aflat în mașina respectivă!
Iată că, spre sfârșitul anului, unul dintre cei care știu multe datorită relațiilor pe care le are cu anumite zone ale serviciilor, Gelu Vișan, a făcut o afirmație șocantă! El susține că are fotografii ale cadavrului aflat în mașina ucigașă care ar fi cu vreo 20 kg mai gras decât Condrea! Dar acele imagini nu au putut fi făcute publice datorită intervențiilor CNA!
Oare de unde era atât de interesată această instituție de anchetă de presă, până la urmă?!…
Vă reamintim, ipoteza noastră, susținută de tot mai multă lume, astăzi , este că nu am avut de-a face cu nici o sinucidere, nici cu moartea lui Condrea, acesta fiind “extras”, în formulele serviciilor secrete și plecat demult, din țară, pentru a nu vorbi!
Cu asta ar fi și amenințat, probabil, atunci când s-a luat decizia de a fi “extras”! Că respectivul cadavru ar fi fost recunoscut de concubina lui Condrea, nu este nicio problemă, aceasta avea tot interesul ca oficial să fie considerat mort concubinul său !
Dar că fotografiile respectiva ar arăta cu totul și cu totul altceva decât trupul celui despre care se știa că ar fi fost cel mort, deja generează multe alte comentarii!
Deocamdată vă invităm să revedeți la Televiziunea 1+ 1 TV filmul “A murit, cu adevărat, patronul de la Hexi Pharma?!…”