IAR AM AVUT DREPTATE! LA LEHLIU GARĂ!- LOVITURA DE TEATRU S-A PRODUS! ŞTEFANIA MOGA VA CANDIDA!

Independent! *Şi preconizează că-i va mânca din voturile lui… Iulian Iacomi! *Avantajat, cel puţin teoretic- canditatul liberalilor!

stefania mogaAşa cum „Jurnalul de Călăraşi” a anunţat încă din momentul în care Iulian Iacomi a surprins pe toată lumea cu decizia de a se înscrie la candidatură pentru primăria din Lehliu Gară, anticipând că „se va produce o lovitură de teatru!”, lucrurile chiar aşa s-au întâmplat! Candidata PSD la primărie de până la momentul reîntoarcerii lui Iacomi, Ştefania Moga (primar interimar chiar şi în acest moment) şi a arătat crunta dezamăgire faţă de decizia PSD-ului călărăşean şi a intrat în acţiune! Pe de o parte pentru că i s-a adus o gravă lovitură morală- femeia şi-a început, cu adevărat, campania electorală, a început să se pregătească pentru necesara confruntare, a dat declaraţii, a intrat în conferinţe de presă- în fine, un rol activ. Şi când te prezinţi drept viitorul primar, vine partidul din care faci parte şi-ţi dă lovitura, te dă la o parte şi îl aduce pe Iacomi, candidat! Desigur, de această lovitură au profitat adversarii, reprezentanţii PNL! Care, în mod vizibil, chiar cred în şansa candidatului lor, Laurenţiu Bănescu, de a ajunge primar. Deşi aici unii sunt rezervaţi, ei vorbesc despre sondajele pe care le-ar fi făcut în localităţile care alcătuiesc circumscripţia electorală Lehliu Gară în care se vor desfăşura întrecerile pentru scaunul de primar, afişând, un ton optimist şi fiind ferm convinşi că din cauza asta s-a şi întors Iacomi, speriat că noul primar ar putea intra în „scheleţii” lui din Primărie!
Cert este că decizia Ştefaniei Moga pe noi nu ne-a surprins, face parte din jocurile politice pe care liberalii le practică, întotdeauna, în asemenea acţiuni. Pentru că, este evident, cel puţin o parte dintre voturile potenţiale lui Iacomi, de la PSD, se vor duce către actuala primăriţă interimară! La rândul său, Iacomi îşi are domeniile sale sigure, cei pe care se bazează, motiv pentru care se anunţă o bătălie interesantă şi, desigur, cu potenţiale surprize!
Rămâneţi alături de noi pentru că de aici veţi afla primii, totul!