Iar am avut dreptate! LA PSD LOVITURILE VIN DIN INTERIOR!

*Toată așa-zisa opoziție nu a reușit să-i tragă atâtea lovituri PSD-ului cât i-au adus Ponta… Firea… Crețu… ceilalți pesediști revoltați !…

CORINA CREȚU ANUNȚĂ CĂ VA CANDIDA LA EUROPARLAMENTARE: CE OM IMPORTANT A CONVINS-O ȘI PE LISTA CĂRUIA PARTID VA FIGURA

Corina Crețu, comisar european, a anunțat că va candida la europarlamentare! Dar, nu din partea PSD, ci din partea PRO România, partidul lui Victor Ponta. ”Da, candidez la europarlamentare. Aveam ideea de a nu candida. E firesc să îmi folosesc această experiență obținută la nivel european. Cred că pot să ajut România mai mult de la Bruxelles. Nu am luat o decizie despre PSD. Am o ofertă concretă de la domnul Victor Ponta. PSD nu mi-a propus nimic, au zis că nu au discutat. Eu sunt social-democrat convins. De 12 ani sunt la Bruxelles, am început ca observator, după aceea două mandate de parlamentar european, vicepreşedinte al Parlamentului European, de aproape cinci ani comisar european, cred că este firesc să îmi folosesc această experienţă acumulată la nivel european pe care cred că o pot folosi ajutând România mult mai mult de la Bruxelles, din calitate de parlamentar european. Nu am luat o decizie (cu privire la partidul pe lista căruia va candida – n.r.) pentru că am o singură ofertă publică la ora actuală, de la domnul Ponta, de la Pro România, o analizez, e un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european. PSD nu mi-a propus deocamdată nimic, au spus că nu au discutat până acum. Adică aş vrea să candidez şi am această ofertă pe care o analizez şi pentru care îi mulţumesc domnului Ponta. Eu nu ştiu de ce el este atât de demonizat în interiorul PSD, pentru că eu când am fost în campania electorală, în 2014, mă scuzaţi, prim-ministru era domnul Ponta şi în toată campania nu am vorbit decât despre această guvernare de succes, am vorbit despre locuri de muncă, despre folosirea banilor europeni şi aşa am câştigat 16 locuri din 32, adică jumătate din mandate pe listele PSD. Este păcat că s-a creat această ruptură ireversibilă.”, a spus Corina Crețu la România TV.

LIDERUL PSD, TRĂDAT DE PREMIER? VICTOR PONTA, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DIN CULISELE
PARTIDULUI: ‘ȘTIU CĂ DRAGNEA A FOST PESTE DĂNCILĂ’

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că Liviu Dragnea i-a cerut miercuri Vioricăi Dăncilă să iasă public și să declare că dacă el nu va mai conduce PSD, atunci va pleca și ea din funcția de premier. Dăncilă, însă, nu l-a ascultat. ”Știu că Dragnea a fost azi pe la 5.00 (17.00) peste Dăncilă să o oblige să spună că pleacă și ea și, după cum ați văzut nu s-a întâmplat asta. (…) Știu că luni Dăncilă pleacă la Bruxelles și liderii europeni i-a spus că România rămâne pe calea europeană, dar nu se mai poate cu Dragnea. El a călcat o linie roșie: e inculpat pentru fraudarea a 25 milioane de euro bani europeni. Dacă ai furat bani europeni, nu te iară nimeni. Dacă vineri, în ciuda tuturor evidențelor, Dragnea spune, ca Bashar al-Assad, că nu-l interesează sau, ca Lăpușneanu, că „dacă voi nu mă vreți eu vă vreau”, trebuie să intrăm într-o strategie de salvare: luni, un membru PSD trebuie să candideze la șefia Camerei Deputaților. Apoi, după ce Dragnea nu va mai fi președinte al Camerei, se vor duce celelalte cărămizi ale zidului pe care și l-a format contra României, contra PSD și contra propriilor colegi de partid”, a declarat Ponta.

FIREA DĂ DETALII EXPLOZIVE DIN PSD. DRAGNEA, DETURNĂRI DE FONDURI DE MILIOANE DE EURO

Gabriela Firea a mai declarat că sondajele din interiorul partidului sunt „măsluite” de către colegi din partid pentru a-l pune într-o lumină bună pe Liviu Dragnea. „Tot timpul se realizează sondaje și domnul Dragnea, din cele 20 de milioane de euro pe care le primește partidul de la stat, subliniez, sunt bani publici care vor fi controlați. Avertizez pe această cale pe cei care cred că acele sume pe care le primesc partidele de la Guvern, deci de la bugetul statului, sunt bani pe care pot ei să îi cheltuie pe lucruri care nu se încadrează a fi eligibile(…) și nu vreau să spun mai mult de atât. Știu mai multe dar nu vreau să spun. Nu este treaba mea. Vor deconta fiecare leu cheltuit altfel decât este legal, cheltuieli eligibile din acei bani, normal, și acest lucru este cât se poate de corect, se realizează și cercetări științifice pe care domnul Dragnea nu vrea să le vadă în realitatea lor și avem colegi care le măsluiesc”, a declarat Firea, la România TV. Declarațiile Gabrielei Firea vin în contextul deteriorării relației cu președintele PSD, Liviu Dragnea. Conflictul dintre cei doi grei ai PSD a luat avânt după momentul 10 august, când Firea a acuzat ministrul de Interne, Carmen Dan, că nu ar fi gestionat situația creată în Piața Victoriei.