IAR AM AVUT DREPTATE! NIŞTE… BEŢIVI!…

Am primit, în plină noapte, o ştire foarte gravă- un accident! În care ar fi fost implicaţi şi nişte aşa-numiţi… ziarişti, din plan local! Niciodată nu ne-a bucurat răul altcuiva, nici al duşmanilor! Spunem, întotdeauna- „Doamne fereşte!” pentru că suntem creştini. Pe de altă parte, însă, nu poţi să nu observi câteva lucruri extrem de importante:
1. Am atras atenţia, de mai multe ori, asupra gravei confuzii care s-a creeat, în zona presei, prin invazia unor habernamişti care fără nici o pregătire, fără nici o realizare notabilă în domeniu, au năvălit în zona presei, dându-se… ziarişti! În realitate- ziarici! Rataţi în meseriile pe care le-au încercat (dacă le-au încercat!) grav fiind faptul că aceşti ipochimeni sunt acceptaţi în zonele importante, de la politicieni până la… poliţişti! Pentru că aici apare al doilea lucru foarte grav-
2. Ce vă spune localitatea Săruleşti? Vă poate spune multe, nouă ne spune că acolo s-a petrecut o situaţie extrem de gravă, la capătul căreia un om a dispărut! Toată lumea este convinsă că ar fi fost… omorât! Ucis! Desigur, Poliţia nu a reuşit să descifreze cazul, nici până în ziua de astăzi! Şi dacă de asta nu a fost în stare, ce putea, altceva, să facă decât să organizeze un… concurs de pescuit sportiv! La… Săruleşti! Atâta pot poliţiştii, ce să le ceri? Nu rezolvă cazuri dar se duc la… pileală! Pentru că, este evident, în asemenea cazuri pescuitul este pretextul, băutura-i temelie! Şi dacă vine vorba de băutură, nu puteau să lipsească de acolo… ziaricii! Situaţia a devenit cu adevărat extrem de gravă când ziaricii au plecat cu o maşină care s-a făcut… praf! La volan fiind unul dintre propovăduitorii moralei proletare, în presa locală- în realitate, un ratat beţiv! Bine că au scăpat cu viaţă! Nu comentăm, deocamdată, altceva, doar vă invităm pe pagina de Facebook a „Jurnalului de Călăraşi” să recitiţi articolul „Nişte Beţivi”- pe care l-am scris atunci când am considerat că este necesar să atragem atenţia asupra unor situaţii extrem de grave! Iată că, din nefericire- IAR AM AVUT DREPTATE!

N.R.1: Mai mulţi cititori ne-au mai prezentat o situaţie interesantă: DAR POLIŢIA? Poliţia care i-a văzut că au băut, de ce nu i-a oprit, prieteneşte, invitându-i să se odihnească până le trece alcoolul?! Răspunsul a venit tot de la cititori: „păi şi Poliţia… băuse, proabil!…”

N.R.2: Întreaga paranghelie a fost organizată de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor, în frunte cu eternul său lider, Dumitru Coarnă! Care a participat la eveniment! Ce ştia el în legătură cu mortul de la Săruleşti, nu ştim, doar că „ziaricii” au băut, cot la cot, cu participanţii la… pescuitul (nu-i aşa, sportiv?!), asta este evident!

N.R.3: Din informaţiile pe care le avem, Poliţia Călăraşi nu a abandonat cercetarea cazului dispărutului de la Săruleşti, cercetările continuă! Desigur, după pescuitul sportiv pe care nu poliţiştii călărăşeni l-ar fi organizat!

Articolul „Nişte Beţivi!…” poate fi citit AICI