IAR AM AVUT DREPTATE! NOUL PARTID AL LUI PONTA ARE… OCHI ALBAŞTRI?!…

Când Pieleanu a anunţat această mişcare (hehehei, cu câtă vreme în urmă!) noi nu ne-am îndoit că aşa va fi, doar am constatat că avem proba cu turnesol a purtătorului de vorbe al băieţilor cu ochi albaştri!… *După atâtea luni, iată că realitatea ne-a confirmat: partidul menit a face praf PSD-ul a apărut! Cu Daniel Constantin (aşa cum se anticipa) dar şi cu… Ponta! *Care a făcut pe dracu’ în patru să fie dat afară din PSD!…

VĂ MAI AMINTIŢI? PIELEANU A ANUNŢAT MAREA SURPRIZĂ, ÎNCĂ DIN LUNA IUNIE
Iată articolul pe care l-am dedicat marii previziuni a celebrului Pieleanu (zis „Vai de pielea ta!”) care anticipa o aşa-zisă mişcare surpriză, în politica românească.
Astăzi? Păi, astăzi Pieleanu se întrece, iar, în previziuni!

articol vechi pro romania

A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ: PIELEANU DĂ NUMELE PSD-IŞTILOR CARE L-AR PUTEA URMA PE PONTA
Sociologul Marius Pieleanu a analizat, pentru PSNEWS.RO, şansele pe care le are noua formaţiune politică a lui Daniel Constantin, după alăturarea fostului premier Victor Ponta.
Mai exact, sociologul a dezvăluit faptul că succesul formaţiunii politice este garantat de îndeplinirea a două condiţii esenţiale: figuri importante şi finanţare consistentă.
Amintim că sâmbătă, fostul premier Victor Ponta, într-un mesaj pe pagina personală de Facebook, şi-a anunţat înscrierea sa în partidul lui Daniel Constantin ”Pro România”.
”Era de anticipat această mişcare. Toată activitatea lui mediatică dar şi politică din ultima vreme conducea la această decizie. În mod evident, poziţia sa critică faţă de Guvern şi faţă de PSD îşi avea drept scop tocmai poziţionarea sa cumva într-o altă zonă decât cea a social-democraţilor. Rămâne de văzut acum ce curent politic va reprezenta această formaţiune nouă ”Pro România”. Dacă ne uităm cu atenţie, este un amalgam de oameni politici. Sorin Câmpeanu şi Daniel Constantin fiind de centru-dreapta, Victor Ponta fiind în mod evident de stânga. În primul rând, o clarificare ideologică aş vedea eu necesară în cadrul acestui partid, ce anume zonă de electorat vrea să îşi atragă. Dacă nu au resursă financiară suficientă şi personalităţi politice care să fie reprezentative la nivel naţional, mă tem că nu va avea mari sorţi de izbândă. Dacă aceste lucruri vor fi întrunite, cu siguranţă că vor reuşi să facă o figură frumoasă. În opinia mea, vor face pragul de 5% necesar intrării în Parlament. Dacă nu vor întruni aceste condiţii, e greu de crezut că vor reuşi să treacă chiar dacă Victor Ponta se bucură în continuare de simpatia unei părţi semnificative a publicului din România”, a detaliat Pieleanu.
Pe de altă parte, fondatorul Avangarde i-a atras atenţia fostului premier Victor Ponta că ”va fi nevoie să fie prezent aici”, dacă va vrea să fie mai implicat pe scena politică românească.
”Victor Ponta ne-a obişnuit să aibă o activitate politică mai degrabă pe Facebook. De data aceasta dacă vrea să se implice politic mai tare, nu va fi suficientă doar atitudinea sa pe Facebook, va fi nevoie să fie prezent aici. Să muncească cot la cot cu ceilalţi, pentru a construi noul partid”, ne-a mai dezvăluit Pieleanul.
Mai mult, întrebat dacă anunţul fostului premier ar trebui să-i provoace nelinişte, în ideea că va reuşi să atragă alături de el mai mulţi social-democraţi, actualului lider PSD, Liviu Dragnea, sociologul a adăugat că:
”Nu, e puţin probabil ca Ponta să rupă PSD-ul. Electoratul PSD acţionează ca un monolit. PSD-ul poate atinge un 30% şi dacă nu are conducere. La PSD baronii sunt extrem de importanţi în aducerea voturilor pentru că ei chiar ştiu să muncească”.
Totodată, chestionat de reporterul PSNEWS.RO, ce figuri importante se prefigurează a i se alătura fostului premier Victor Ponta în perioada următoare, fondatorul Avangarde a declarat că:
„Nicolae Bănicioiu, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu. Sunt câteva personalităţi care ar putea să facă treabă. În mod normal, Victor Ponta nu pleacă singur. În următoarea perioadă vom avea de a face cu anunţurile şi a altor lideri importanţi PSD-ului. Însă, mă repet, condiţia fundamentală este aceea: pe de o parte, cea a oamenilor noi; pe de altă parte: a finanţării acestui grup constituit. Sorin Grindeanu poate veni alături de Ponta, însă, cred că mai degrabă va opta pentru rămânerea în partid şi mai departe, prin numirea într-o funcţie în diplomaţie”, ne-a dezvăluit Pieleanu.

Sursa: PSNews.ro

ATENŢIE, NOI NU SUNTEM ÎMPOTRIVA LUI VICTOR PONTA!
Să fim bine înţeleşi, în războaiele pe care le duc ei noi nu suntem parte! Doar observăm… Iar ceea ce vedem nu că ne îngrijorează, ne mai convinge, încă o dată, că lucrurile sunt jucate de băieţii cu ochi albaştri, rău de tot, în ţara asta! Rezultatul? Halul în care a ajuns România!…