Iar am avut dreptate! PSD-UL TREBUIE DISTRUS! DIN INTERIOR!

Proiectul nu a reușit, așa că se ajunge la o formulă nouă: Plecații din PSD trebuie să-l distrugă!

DIN EXTERIOR, DE DATA ACEASTA!

Când am prezentat acest proiect, inițial, mulți s-au uitat mirați. Am precizat și atunci că nu ținem cu nicio formațiune politică, nu ne implicăm în bătăliile politice, este treaba fiecăruia ce face și cum face. Dar nu ne putem face a nu observa planul extrem de clar menit a distruge cel mai mare partid Social Democrat care a mai rămas în funcțiune, în Europa !
Iată ce scriam noi, acum aproape un an de zile!

Jurnalul de Călărași din 15.11.2017

CE AFLĂM ACUM ?– PĂI VEDEȚI CE SE PLĂNUIEȘTE!
CU PLECAȚII DIN PSD, ACȚIONÂND ÎMPOTRIVA PSD!

ȚUȚUIANU ANUNȚĂ JIHADUL ÎN PSD! DEZVĂLUIRI ÎN MIEZ DE NOAPTE: „NOI AM FOST SACRIFICAȚI AȘA, RITUALIC”

Adrian Țuțuianu, care a fost exclus din PSD împreună cu Marian Neacșu, a făcut precizări suplimentare la B1 Tv, după ședința Consiliului Executiv al partidului.
Fostul membru PSD a declarat că nu are o problemă cu partidul, ci cu modul în care acesta este condus: „Sunt 20 de ani de când sunt în acest partid. (…) Iată că după 20 de ani de muncă cu rezultate foarte bune, astăzi am primit o sancțiune care mă întristează și mă dezamăgește. Hotărârea luată de organele statutare este executorie. Voi sesiza comisia de etică a partidului, nu pentru că aș avea vreo speranță de la această comisie, dar pentru că așa prevede statutul”, a spus Țuțuianu, într-o intervenție telefonică, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”.
„Voi face tot ce depinde de mine. Sunt un om de stânga, nu mă dezic de ce am făcut în PSD. Din păcate, partidul, așa cum este el astăzi, este departe de ce vor cetățenii de la noi și de ce am promis noi în 2016”, a mai precizat Țuțuianu.
Adrian Țuțuianu a mai spus că toți cei care au semnat scrisoarea prin care îl contestau pe Liviu Dragnea vor fi înlăturați din funcțiile de decizie din partid.
„Părerea mea este că toți ce care au semnat scrisoarea, încet, încet vor fi înlăturați din toate funcțiile de decizie. Sunt convis că se va încerca scoaterea domnului Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, din funcția de vicepremier, după cum sunt convins că se va încerca preluarea organizației de București de la doamna Firea. Noi am fost sacrificați așa, ritualic”, a mai precizat Adrian Țuțuianu.

PSD SE DISTRUGE DIN INTERIOR PONTA, MAI AGIL DECÂT TOATĂ OPOZIȚIA

Deputații PSD Ion Spânu, Mihai Valentin Popa, Ion Mocioalcă (foto) și Mihai Mohaci au anunțat, ieri, că au demisionat din partid și s-au înscris în PRO România, partidul lui Victor Ponta. Odată cu pierderea celor 4 parlamentari, coaliția PSD-ALDE pierde și majoritatea în Camera Deputaților, unde au nevoie de 165 de parlamentari, dar au ramas doar cu 163. În timp ce partidele parlamentare din Opoziție amâna sau se ceartă pe textul moțiunii de cenzură, fostul lider social-democrat îi adună în jurul lui pe oamenii lui Dragnea.
Ponta susține că au fost mai mulți social-democrați care au vrut să i se alăture, dar el este selectiv și i-a refuzat. Se vehiculează că și comisarul european Corina Crețu, care este contestată din ce în ce mai des de social-democrați, i se va alătura lui Victor Ponta, mai ales că PSD nu o mai vrea pe lista europarlamentarelor din 2019. Fostul șef al Guvernului a mai spus că actualul premier trebuie să plece din fruntea Guvernului, însă a dat de înțeles că nu va susține o o moțiune de cenzură prin care Dăncilă să fie înlocuită Ludovic Orban, președintele PNL, pornind astfel și ofensiva împotriva liberalilor. Preşedintele demisionar al PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a transmis că ședințele CEx ale PSD au băgat spaima în membrii partidului, care nu știu când urmează să fie judecați. „Este nedrept și umilitor ca eu, asemenea unor alți colegi ai mei din PSD, să așteptăm fiecare CEX al partidului întrebându-ne dacă acela va fi momentul în care vom fi puși în discuție și judecați de persoane care în marea lor majoritate nu au trăit în acest partid niciodată momentele de care am avut noi parte”, a explicat deputatul.

ÎN CE CONDIȚII AR PUTEA PĂRĂSI GABRIELA FIREA PSD!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că nu ia în calcul să părăsească Partidul Social Democrat. „Sub nicio formă. Sunt membru al PSD. Am foarte mulţi colegi şi prieteni. Ţin legătura şi cu mulţi colegi din ţară. Primesc zilnic de la membrii PSD şi simpatizanţii PSD foarte multe mesaje, nu cred că eu trebuie să fiu cea care trebuie să se îndepărteze de această formaţiune politică”, a spus Firea, potrivit Agepres. Ea nu exclude însă să fie exclusă din PSD, așa cum a fost din funcțiile de conducere. „La maniera la care am fost exclusă din conducere, cred că se poate întâmpla la acest moment orice”, a declarat Firea.

MIHAI TUDOSE: „LIVIU DRAGNEA NU VA PĂRĂSI PSD, LIVIU DRAGNEA VA STA PÂNĂ ÎNGROAPĂ PSD”

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, luni, că PSD este în cădere liberă şi probabil „îşi va încheia misiunea istorică”. Cât despre șeful PSD, ex-prim-ministrul spune că acesta „va sta până îngroapă PSD”. „Atâta timp cât de un an de zile eu şi alţi colegi am tras nişte semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (…) Un an de zile am tot încercat, am vorbit şi public şi epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost şi luări de poziţii publice… Vorbeşti cu extinctorul”, a afirmat Tudose, la Parlament, întrebat în legătură cu plecarea sa din PSD.
El a spus că Partidul Social Democrat are deja o problemă cu majoritatea. „Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (…) Eu mi-am asumat. Am înţeles că cine nu este de acord cu domnul Dragnea şi cu politica domniei sale trebuie să plece. Am plecat”, a adăugat Tudose. Întrebat cum ar caracteriza PSD, el a răspuns: „În cădere, din păcate în cădere liberă şi dacă nu se trezeşte şi e o treabă de lideri şi încă doi – trei care îi ţin isonul probabil că PSD îşi încheie misiunea istorică”. Mihai Tudose a demisionat, săptămâna trecută, din Partidul Social Democrat şi s-a înscris în Pro România.