Iar am avut dreptate! RAREȘ BOGDAN – RELUAREA DE CĂTRE “BĂIEȚI” A PROIECTULUI DAN DIACONESCU-OTV?!…

Scenariul pe care nu cu mult timp în urmă noi l-am prezentat devine realitate! Spuneam atunci că repetarea proiectului până la urmă reușit, depășind așteptările “băieților” în care o televiziune și un jurnalist au ajuns să obțină 15 % din voturile românilor le-a plăcut și-l mai vor o dată! Chiar dacă jurnalistul a fost sacrificat, până la urmă! Iată că realitatea confirmă ceea ce noi anticipam – Jurnalistul Rareș Bogdan a fost scos în față, conform proiectului! Pe noi nu ne interesează jocurile politice pentru că nu ne băgăm în politica nimănui, dar de observat avem ochi să observăm! Și minte să judece! Până să vedem la lucru politicianul, să facem o incursiune prin dezastrul comportării moderatorului de televiziune!

DIN ”HAZNAUA” LIMBII ROMÂNE! DE LA RAREȘ BOGDAN… CETIRE!

Pentru că tot este solicitat de al doilea partid politic al României din acest moment, să se cațere în fruntea listei înaintea tuturor liberalilor deoarece ar avea foarte multe voturi și ar fi foarte apreciat de popor,Rareș Bogdan poate fi un exemplu pentru ce trebuie să spui la televizor ca să te iubeasca românii! Desigur, strict profesional ceea ce face Rareș Bogdan nu este, sub nicio formă, acțiunea unui moderator de televiziune! Care trebuie să modereze, să se găsească la mijloc, să evite, sub orice formă partizanatul de orice formă, dar mai ales politic! Un realizator de televiziune trebuie să fie echilibrat, echidistant, corect și, mai ales civilizat în limbajul pe care îl folosește! Pentru că și dacă sunt telespectatori mai puțini decât la alte televiziuni, ei sunt destul de mulți și acest mod de exprimare poate influența negativ o populație întreaga! Dar formulele de mahala, amenințările în direct, atitudinea bezmetică, soră de foarte multe ori cu halucinațiile nu au voie să fie acceptate ca formule de exprimare a unui realizator de televiziune! Desigur, despre sondajul liberalilor s-a vorbit destul, mulți bani aruncați aiurea și sondajele fiind reluate, după ce s-au aruncat deja 300 de mii de euro, dar pe noi nu asta ne interesează. În cazul acesta doar faptul că ar exista o serie importantă a telespectatorilor care apreciază aceste formule, acest mod de adresare și realizatorul ar fi foarte apreciat pentru asemenea atitudine! Cel puțin în viziunea celor care gândesc așa, dacă asta se poate numi gândire! Citiți și dumneavoastră, recitiți, ca și cum ați fi reascultat dacă v-ați uitat vreodată la acea televiziune de ce și cum se exprimă principalul realizator al televiziunii Realitatea TV! Omul care poate fi în fruntea listei liberalilor la europarlamentarele anului 2016!

LIMBAJ DE MAHALA TV!

Iată fragmente din documentele CNA pe un singur post de televiziune, cu precădere din emisiunea celui care ocupă primul loc pe lista de europarlamentare a PNL:

Realitatea TV :”…’tu-ţi morţii mă-tii”;”…timp de 30 de ani poporul român a primit muie de la PSD. De ce-i deranjează atât de mult că noi le reîntoarcem, cu dobândă, ceea ce am primit timp de 30 de ani într-o zi? Să ştiţi că muie PSD nu are nicio conotaţie erotică, noi nu ne putem apropia nici măcar de buzele lor, că sunt nişte buze scârboase”;

”…sunaţi la Carmen Dan sau şi-a băgat telefonul în priză, în loc de vibra… sau ce Dumnezeu şi-o băga…”;

”Câţi bani ai luat, bă, Chireacule, bă! Morsa competentă. Câţi bani ţi-au dat, mă, să mănânci atât de mult rahat, în direct, în seara asta?(…) Neruşinat ordinar! (…) Şpăgarul presei româneşti, astăzi, călca în picioare demonstranţii din piaţă.”

”Ne întoarcem după pauză, doamna Pippidi, sunteţi nesimţită!”

”Da, eu am să-l votez prostul lunii pe Daea…”

”Ar trebui să întrebaţi un medic veterinar ce este în mintea dnei Grapini, eu nu mă pricep la animale… o doamnă a cărei singură performanţă este aceea de a face din nişte chiloţi urâţi, d-ăia… ştiţi chiloţii sovietici până la genunchi – nişte milioane de euro în anii ’90 la Timişoara, dle, n-a mai produs altceva dna Grapini, ea era această Dăncilă, încă înainte de a se naşte Veorica, ştiţi? Noi am avut, aşa, întotdeauna, o mamă a proştilor care rămânea gestantă mereu. Până să apară dna Dăncilă, această creatură era dna Grapini.”

”…Şi pentru că este o seară a imbecililor fundamentali, Liviu Pop, ăla cu capul mare şi fără nicio circumvoluţiune… Hidrocefalul ăsta nu-şi poate permite…”

”Cum e ca un guvern să-şi gazeze proprii cetăţeni şi pe copii? Dragnea, eşti un nenorocit infernal, un porc ordinar, nici la nunta fiului tău nu vei avea, vom veni peste tine la Palatul Snagov, pentru nenorocirile pe care le faci! Nenorocitule! Liviu Dragnea, eşti om de mizerie!”

”Dnă Carmen Dan, aţi reuşit performanţa să lichidaţi definitiv una dintre armele care făceau cinste poporului român, mulţi dintre jandarmi (…) îşi văd toată cariera şi munca lor puse în umbră de o dobitocenie de ordin pe care dvs., fiind fundamental incultă, din toate punctele de vedere, l-aţi dat, la presiunea unui derbedeu penal. Liviu Dragnea care, orice aţi face dvs., va înfunda puşcăria, nu numai el, şi dvs. şi Cucoş şi toţi interlopii de ultimă speţă.Dnă, fiţi convinsă că veţi face puşcărie! Să vă fie ruşine, aţi condus ruşine (sic!) un minister al forţelor de ordine şi aţi creat numai şi numai dezordine.(…) Păi ce mai vreţi, dnă, să faceţi? Vreţi să intraţi peste noi în case cum au făcut trupele hortyste din ’41 şi să ne împuşcaţi în propriile apartamente? Uitaţi-vă pe calendar, dnă, şi uitaţi-vă în oglindă! Nu sunteţi Ana Pauker, deşi vă comportaţi ca atare!”

Şi ca să completăm peisajul, în care cei mai distinşi dintre noi preferă protestul de tipul „vestelor maro” solidarizării şi grevelor, iată o mică mostră de autor din puţul gândirii a unui politolog român, profesor universitar la Universitatea din Maryland, fost preşedinte al „Comisiei Prezidenţiale de Analiză a Dictaturii Comuniste din România” pe vremea celui mai vulgar preşedinte din istoria României, Traian Băsescu, el însuşi autorul a mai multor sudălmi publice, gen „ţigancă impuţită”:

„Băi, găzarule, tu-ţi dai seama că ai luat-o pe cocoaaşă? Ori, dacă preferi, pe coajă. Că toate bazaconiile pe care le scoţi pe rât sunt doar rahat cu perje? Că te-aşteaptă celula, băi, limbric borât!”

(postat pe contul său personall de fb, reţeaua de socializare unde se injură cel mai mult din lume). Bunăoară, în ţara în care #MUIEPSD a devenit mărţişor, antidotul la meteahna furatului naţional se tratează civic şi responsabil cu o maree de injurături de la cel mai erudit nivel. Aici e locul în care toata lumea fură, înjură şi minte pe rupte, într-o atmosferă de azil de nebuni. (Liviu Mihaiu- Gândul)

RADU HEJEU – AMINTIRI DIN CNA!

Radu Herjeu, membru al CNA, povestește un episod din ședința Consiliului în care moderatorul TV Rareș Bogdan încearcă să motiveze de ce a folosit cuvinte jignitoare la adresa unor politicieni. „CNA live: n-am aflat de la dl Rares Bogdan de ce in emisiunile sale se lanseaza deseori acuzatii si informatii grave, fara dovezi, sau se spune despre diversi ca sunt giboni, cretini, imbecili, dementi etc. Am aflat, in schimb, ca dansul e cel mai iubit moderator din Romania si ca, fara Realitatea, ar fi numai dezinformare si manipulare pe campii!”, a scris Herjeu pe Facebook.Întrebat de DC News dacă Bogdan și-a motivat exprimarea în cadrul ședinței CNA, Radu Herjeu a confirmat acest aspect. (DC NEWS)

LIVIU PLEȘOIANU ÎI FACE PRAF CU PROPRIILE FORMULE DE ADRESARE!…

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, recurge la un limbaj violent împotriva jurnaliştilor Ioana Ene Dogioiu şi Rareş Bogdan, după criticile aduse de aceştia din urmă Curţii Constituţionale. Pleşoianu este una din vocile intens promovate de Sputnik, agenţie rusă de ştiri, unul din principalele instrumente de propagandă ale Kremlinului.
„Scelerată”, „sinistră”, „taliban”, „patriot închipuit”, sunt doar câteva din apelativele cu care li se adresează deputatul PSD Liviu Pleşoianu, într-o intervenţie publică în care pozează în apărătorul curţii Constituţionale. Pleşoianu, însărcinat de social-democrați cu o poziție importantă de reprezentare la nivel european, este un nume invocat des și în termeni laudativi pe agenția Sputnik, principalul instrument de propagandă al Kremlinului.Mai jos, postarea politicianului PSD:
U.M.Dogioiu și Rareș Bogdan-TALIBAN sunt trimiși de Noua Securitate, din care fac parte, să atace CCR înaintea Deciziei de azi. Această #SCELERATĂ, care cerea (tot la Bogdan-TALIBAN în emisiune) „arestarea judecătorilor CCR”, e „jurnalista” la care merg Kovesi și Coldea să dea „interviuri”… Acest #SCELERAT, patriotul închipuit și #INSOLVENT, care se bate pe burtă cu Iohannis, spunea în iarnă că „PSD nu poate scoate un milion de oameni în stradă pentru că n-are atâtea scaune cu rotile”… Asta e, dragi români, Noua Securitate despre care tot vorbesc! Niște personaje sinistre, cărora au început să le tremure indispensabilii și care, DE FRICĂ, aruncă în luptă toată MIZERIA de care dispun și care îi definește ca_creaturi! S-a epuizat nisipul din clepsidră, securiștilor! „Tic-tac”, cum ar zice colonelul vostru acoperit…
P.S. Am tot respectul pentru Curtea Constituțională a României! Milioane de români au. Și vor apăra, VOM apăra această instituție de atacurile, de orice fel, ale sceleraților de orice fel! (DIGI24)