IAR AM AVUT DREPTATE! SCANDALUL „FĂCĂTURA“- DEMONTAT ŞI DE ILIUŢĂ!

*Care susţine tot ceea ce a intuit „Jurnalul de Călăraşi“! Din prima clipă!…

Vă amintiţi, cu siguranţă, de intervenţia rapidă a „Jurnalului de Călăraşi”, atunci când a fost difuzat aşa-zisul reportaj care ar fi demonstrat că preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă ar susţine, în secret, candidata Partidului lui Băsescu, la Călăraşi! Argumentele noastre au fost că filmările erau evident trunchiate, iar declaraţia lui Iliuţă a fost tăiată, introducându-se finalul în faţă, pentru derutarea telespectatorilor! Iată ce susţineam noi:
Vă daţi seama că noi am realizat, de la început, că era o mare tâmpenie! Păi dacă Iliuţă avea blat cu Băsescu, prin Onaca, era ăla nebun să-i dea telefon lui Iliuţă şi să-i mulţumească, public?!
Replicile au fost date pe post, dar (dacă priviţi cu atenţie) îndemnul de la final- „făceţi-vă treaba!“ a fost pus la început ca şi când Iliuţă îi îndemna pe ăia, după care s-a dat replica „lăsaţi-mă în pace că-mi creaţi probleme.“
„Jurnalul de Călăraşi“ nr.2763 din 28-30 octombrie 2016

provocare-iliutza

DECLARAŢIA LUI ILIUŢĂ- CONFIRMĂ IPOTEZELE „JURNALULUI DE CĂLĂRAŞI“!
La finalul şedinţei Consiliului Judeţean, întrebat pe tema faimosului reportaj televizat, Vasile Iliuţă a spus: „Ultimele evenimente care au avut loc săptămâna trecută au fost legate de preşedintele Consiliului Judeţean care susţine candidatul PMP. Nu este adevărat! Într-un context, mi s-au luat vorbele şi mi s-au pus de la final la început, când eu le-am urat să aibă noroc, să aibă baftă în campania electorală şi să nu se mai lege de numele meu încercând să pună situaţii în care n-am fost niciodată prezent şi dornic să susţin candidatul altui partid. Prezentarea care s-a făcut în filmarea video e din decembrie 2014, după câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Iohannis. Aia e filmarea care s-a pus unde eu eram la o petrecere privată care s-a transformat într-un reportaj public. Cred că din interiorul PNL-ului mă discreditează cineva. Urmează să dea cineva explicaţii la Bucureşti pentru că ne facem rău noi, nouă, PNL-ului, dar până nu am dovada nu pot să spun un nume. Bănuiesc pe cei din conducerea partidului. Simona Vlădică a discutat cu preşedintele Filipescu despre înscrierea ei în partid, a vrut să se înscrie la noi în partid, discuţia purtată cu Radu Filipescu nu o cunosc. De aceea s-a întâmplat această situaţie, s-a înscris la alt partid şi de aceea se întâmplă aceste lucruri pe care eu nu le-am făcut şi nu le voi face niciunui alt candidat de la alt partid sau să-mi asociez imaginea cu altcineva decât colegii mei din PNL. Am discutat telefonic cu primaul de la Ciocăneşti şi a vrut să-şi dea dimisia din PNL pentru că imaginea care s-a creat în jurul lui este una necinstită. I s-au luat din context şi i s-au pus cuvintele pe această filmare ascunsă. El n-a spus aşa ceva cum s-a prezentat filmarea. A fost o filmare trucată în care a căzut în capcană. Am avut alte sesizări de la Grădiştea şi Cuza-Vodă că au fost şi la ei şi n-au căzut în capcană şi nu s-a putut folosi materialul filmat la Cuza-Vodă şi la Grădiştea. Aici au căzut în capcană, ce se poate întâmpla când oamenii au luat din context şi au trucat…”