Iar am avut dreptate! SE NAȘTE PARTIDUL… SECURITĂȚII?!…

TOTUL ESTE UN SCENARIU?!…

Aceasta ar fi concluzia la care ar trebui să ajungem, în condițiile în care tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă, în ultimii ani, în România ar putea face parte dintr-un proiect foarte bine gândit, în afara țării și aplicat, în condițiile cunoscute, în țară!… Mai precis, este vorba despre un proiect vechi, aplicat și în alte țări, făcut public chiar de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump , pentru că și acolo, departe, peste ocean se vorbește despre #rezist, în România aplicându-se, practic, o rețetă și atât !
Desigur, subiectul nu este nou pentru noi, dar nici pentru dumneavoastră, pentru că noi despre asta am mai vorbit. Vă amintiți, cu siguranță… pag45Jurnalul de Călăraşi nr. 3054 din 01.02.2018

DE FAPT AR FI VORBA DESPRE… DOUĂ PARTIDE!…

Aceasta este informația de ultima oră care a fost făcută publică tot pe o cale foarte apropiată de servicii, motiv pentru care, cu siguranță, cei care au informații știu că nimic nu este întâmplător! Iată scenariul făcut public, acum!…
Toate analizele informative aflate la dispoziţia liderilor principalului serviciu secret arată că, mai ales la ce se întâmpla în jurul nostru, România nu poate să mai rămână multa vreme drept singura ţară din Europa fără o formaţiune politică de extrema dreapta, cu o puternică nuanţă naţionalistă. De asemenea, după ce experimentul USR al lui Coldea s-a fâsâit deja după ce „tatăl tehnocraţilor” a fost debarcat de la butoanele operative ale Serviciului Roman de Informaţii este iminentă şi coagularea mişcărilor protestatare într-un partid al străzii anti-sistem şi chiar cu niscai valenţe anarhiste pe alocuri.
Aşa că, la un anumit nivel al iniţiaţilor sistemului, cu sprijinul tacit al anumitor grupări de influenţă din cadrul CSAT, puternic legate de marii păpuşari ai serviciilor s-a pus deja tranşant problema dacă nu ar fi mai bine ca, pentru salvgardarea statului de drept, să se fure startul şi să se pună umărul la ocuparea acestor extreme ale esichierului politic românesc prin crearea în laboratoarele propagandistice secrete a două noi partide. Unul naţionalist, anti-migraţie şi unul progresist, al „elitelor” din strada.
Şi astfel nu doar să se preîntâmpine apariţia unor formaţiuni politice cu adevărat noi, care ar putea creşte spectaculos la criza în care se află debila clasă politică românească actuală, dar să se şi confecţioneze noi partide „balamale”, de care este atâta nevoie după dispariţia UNPR, implozia USR şi deturnarea liniei pragmatice a UDMR-ului de oferta financiară fabuloasă a Budapestei.
Aşa ca SRI-ul caută deja „oameni noi”, dar scoşi ca din cutie „din Pădure”, pe care să-i aşeze în fruntea noilor partide „extremiste” şi să stingă astfel setea de înnoire a clasei politice atât de solicitată de români în ultima vreme.

VA FI LOVITURĂ ÎN MOALELE CAPULUI

În timp ce Iohannis moţăia pe la şedinţele europene unde în timp ce România îşi asuma noi şi noi cote de refugiaţi musulmani, ţări ca Polonia, Cehia, Slovacia, Croaţia şi mai ales Ungaria cereau „sigilarea” frontierelor naţionale, ţara noastră ducea o curioasa politică de „absorbţie” a migranţilor ilegali.
Şi asta strict pentru ca SCOMAR- ul, pe a cărui mentenanţă se cheltuie sume exorbitante funcţionează doar din loc în loc, Poliţia de Frontieră nefiiind astfel în stare să depisteze ambarcaţiunile cu zeci de familii decât după ce intrau în apele noastre teritoriale. Şi astfel să devină breşa prin care pătrund migranţii teleghidaţi pe muţeşte către noi de către oficialităţile din Turcia şi Bulgaria. Aşa că pe romani îi va lua cât de curând flama pe acest subiect fierbinte, fiind de ajuns doar o scânteie, care se poate aprinde aleatoriu sau la momentul potrivit pentru a se arunca în braţele politice ale unei formaţiuni care va cere oficial ca ţara noastră să-şi închidă graniţele în faţa migranţilor ilegali musulmani. Mai ales dacă va fi vorba de un partid nou. Care să aibă gata pregătit şi un discurs virulent, dar pragmatic, după ce Curtea de Justiţie a Uniunii Europene se va pronunţa asupra cererii cuplului gay româno-american Adrian Coman şi Clay Hamilton de recunoaştere a căsătoriei oficializate la Bruxelles în anul 2010. Pentru că această recunoaştere este doar o chestie de timp, decizia urmând a fi apoi „litera de lege” pentru o ţară ortodoxă care va fi lovită în moalele capului de obligativitatea protejării căsătoriei între gay şi, apoi, de cererea de încuviinţare a adopţiilor de copii de către aceştia. Aşa că un partid care va începe să tune şi să fulgere împotriva celor două comunităţi, cea gay şi a migranţilor ilegali are mari şanse ca să câştige atât simpatia unei mari părţi a românilor, dar şi voturile unor procente însemnate din electoratul activ.
fond1-1516547605

SE ÎNCEARCĂ, DEJA, O DETURNARE!

Iar de „eprubetele” în care sunt create artificial viitoarele mlădiţe naţionaliste se ocupa deja „doctorii” de pe la Academia Naţională de Informaţii a SRI, care, după ce se plictiseau de moarte după ce li s-a falimentat „fabrica de doctoranzi”, au acum nesperata ocazie să aplice tot felul de „strategii avansate”, prietenii ştiind foarte bine care sunt acestea.
Aşa că, pe „extrema dreapta” cel puţin deja se ştie care sunt strategii reînvierii controlate a naţionalismului, în timp ce singura problemă care s-ar putea ivi fiind găsirea „oamenilor noi”, care nu au mai făcut politică până acum şi cărora să nu li se poată lipi eticheta de compromişi.
Aşa că se încearcă deja deturnarea spre politica naţionalistă inclusiv a unor personalităţi academice, dar mai ales a unor voci din presa recunoscute drept rebele şi extrem de arţăgoase, care ar putea fi convinse să accepte „ofertele de nerefuzat” de intrare în „zona de confort” personală a serviciilor.

SECURIŞTII PROFESIONIŞTI, ÎN ASALT!

După ce Coldea şi-a jucat ultima carte cu un USR apărut din „spuma străzii”, iată că ideea unui partid anti-sistem care să ţina vie flacăra sorosista nu a fost încă abandonată în sistem. Numai că băieţeii care îşi aranjează buclele prin metrou plimbându-se în chiloţi şi care, în ciuda stipendiilor mai mult decât generoase primite de la „ONG-urile mama” olandeze continuă „să atârne” pe facebook, cerând bani ca să nu fie nevoiţi să se duca la munca nu mai pot reprezenta „strada”. După cum nici găselniţa cu „corupţia ucide” nu mai prinde ca în iarna anului trecut, aşa că s-a luat decizia ca „haştagienii” de până acum să fie înlocuiţi cu un alt partid care să ocupe extrema progresistă. Şi care, bineînţeles, să se bata cap în cap cu „partidul frate” naţionalist. Şi dacă Dan Diaconescu a fost luat din tomberonul în care îl aruncase Tolea Ciumac şi nu doar trecut peste pragul electoral, dar şi căpătuit cu nu mai puţin de 68 de fotolii parlamentare, atunci de ce nu s-ar dubla acum la două partide, să nu mai fie surprize pe nici o latură politică, cel puţin pentru următorii „şapte ani de linişte” prevăzuţi pentru România?

ȚINEȚI-VĂ BINE! MESAJUL ESTE FĂCUT PUBLIC CHIAR DIN UNITĂȚILE MILITARE ALE… PRESEI!…
sri.10e2hsn4kw-2-678x381
Într-adevăr, lucrurile au luat o amploare fără precedent, iar scenariul este pus în practică, după cum se vede… Mai precis, după ce purtătorii de cuvânt ai sistemului, binecunoscuti și chiar acceptați, au început să vorbească despre necesitatea implicării în politică a activiștilor ONG-urilor din România, mai ales a celor aflați în relații financiare cu toate cele finanțate de George Soros , ce credeți dumneavoastră că se întâmplă la o televiziune bine cunoscută ca purtătoare de cuvânt a servicilor de informații. Păi nici mai mult nici mai puțin decât unul dintre acoliții mai vechi, un anume Mihail Neamțu, începe și dă din gură exact pe această temă, convingand cat de necesara este implicarea lor în politică! Uite, așa, dintr-o doară, că el însuși a tot candidat și s-a plimbat dintr-un partid într-altul, fără să-i clipească mustața, pe care, oricum, nu o are, de fiecare dată fiind bănuit că nu a făcut altceva decât să execute …”ordinele de zi pe unitate”! După cum se întâmplă și acum, cu siguranță, având în vedere toate datele care s-au strâns în jurul acestei posibilități.Scenariul este în plină desfășurare, iar noi l-am cam dibuit! Motiv pentru care suntem interesați și de părerile dumneavoastră…

Chiar așa, dumneavoastră ce părere aveți?