Iar am avut dreptate! SITUAŢIA LUI ILIUŢĂ ÎNTRE DA!… ŞI… PA!…

CONTROVERSE!… CONTROVERSE!…

Într-adevăr, imediat după ce informația privind deschiderea dosarului penal pe numele său pentru președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță am primit mai multe informații conform cărora acesta ar trebui să-și dea, imediat, demisia! Existând precedente în acest caz. Desigur, l-am l-am contactat și pe președintele Iliuță, acesta prezentându-ne varianta sa care afirma că, practic, nu s-a schimbat nimic în situația actuală, având în vedere că dosar penal in REM fusese deschis încă de la sfârșitul lunii octombrie 2017! Ceea ce s-a decis atunci este valabil și astăzi, pentru că este vorba tot de dosar de cercetare și nu de trimiterea în judecată! Iată de ce am căutat decizia respectivă și lucrurile stau așa: -pe 30 octombrie 2017, Biroul Permanent Național al PNL a votat în unanimitate suspendarea lui Iliuță din funcțiile deținute în partid după ce procurorii au deschis un dosar penal in REM. De asemenea BPN a votat ca, în cazul în care – va fi pus sub urmărire penală, acesta ar urma să-și piardă sprijinul politic și implicit funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași!

CE S-A SCHIMBAT?!…

Acesta este textul, iar Iliuță este, în acest moment, pus sub urmărire penală! Numai ca acum are calitatea de …suspect! În mod normal, la trimiterea sa în judecată ar trebui să se pună problema retragerii sprijinului politic! Și pierderii funcției respective!…
Desigur, unii liberali mai nărăvași vor lua în calcul faptul că în hotărârea de la nivel central se vorbea despre punerea sub urmărire penală, ceea ce acum s-a și întâmplat!

DEJA, A APĂRUT… ÎNLOCUITORUL!…

Atunci era IN REM, acum este in persona ! Și mai interesant este faptul că nici nu s-a uscat bine semnătura de pe hârtia de trimitere cu acceptul urmăririi penale că s-a si lansat zvonul urmașului lui Iliuță! Care ar fi, bineînțeles, Marian Dinulescu! Adică exact marele înfrânt din bătălia primului act care l-a adus, până la urmă, în luptă pe Valentin Barbu! Tare nerăbdători mai sunt unii să-l vadă în post pe Dinulescu, în condițiile în care, vă reamintim, nici Filipescu nu l-a mai vrut, la un moment dat, din motive de securitate economică atât pentru Consiliul Județean, cât și pentru Dinulescu, în persoană !
Până una-alta, însă lucrurile sunt în plină desfășurare iar noi nu facem altceva decât să observăm, cu obiectivitate, fără implicare pentru că, până la urmă, ce ne interesează pe noi cine va conduce Consiliul Județean?! A, pe dumneavoastră, da, vă poate interesa!… iar noi suntem în serviciul dumneavoastră, cititorii noștri!