Iar am avut dreptate! SONDAJELE MINCINOASE – LA ORDIN!

O fi scăzut PSD-ul, îngrozitor, dar PNL-ul nu avea cum să crească atât de mult!… Puțină istorie!… Pentru că tot au apărut sondaje care confirmă că în apropierea alegerilor se poate spune orice, vă propunem, fără comentarii, o scurtă incursiune printre sondajele din ultimii ani făcute de o casă de monitorizare a opiniei publice — cel puțin teoretic așa ar trebui să fie! Vedeți ce s-a întâmplat, judecați rezultatele revedeți rezultatele și judecați singuri! Cine minte! Cine încearcă să vă prostească! Cine manipulează în seara asta! Atenție la sondaje, vin alegerile!…

SONDAJ IMAS COMANDAT DE USR: PSD A COBORÂT SUB 25%. CE SCORURI AU CELELALTE PARTIDE / CUM ARATĂ EVOLUȚIA PROCENTELOR PE FIECARE LUNĂ

PSD ar fi coborât chiar sub pragul de 25 de procente în intențiile de vot, fiind urmat îndeaproape de liberali. Pe locul trei se află USR, potrivit unui sondaj IMAS comandat de Uniunea Salvați România.
Potrivit sondajului, scorurile la acest moment sunt:
PSD – 24,9%, PNL – 23,3%, USR – 14,8%, ALDE – 11,7, MRÎ (Cioloș) – 8,2%, UDMR – 5,8%, PRM – 2,4%, PMP – 2,1%, PNȚCD – 2,0%, PRU – 0,3%, Alte partide – 4,4%.
”Sondajele confirmă că sfârșitul dictaturii lui Liviu Dragnea și a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intenție de vot”, se spune pe pagina de Facebook a formațiunii conduse de Dan Barna.
Potrivit unor precizări ale unor reprezentanți USR, sondajul a fost realizat în noiembrie, pe un eșantion de 1.010 persoane, prin metoda CATI, prin telefon. Marja de eroare este de +/- 3,1%.(noiembrie 2018)

ÎNAINTEA ALEGERILOR DIN 2016 ACELAŞI USR SE DĂDEA LA… 19%! LA ALEGERI A AVUT…8%!

SONDAJ KANTAR LA COMANDA USR: PSD 40%, USR 19%, PNL 18%, ALDE ȘI PMP 7%

Într-un sondaj realizat în perioada11-21 noiembrie, la comanda Uniunea Salvați România (USR), de către compania Kantar-TNS, în intenția de vot a românilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie, PSD-ul figurează cu un procent de 40%.
Urmează USR cu 19 la sută, iar pe trei e PNL-ului, cu un procent de 18%.
ALDE și PMP sunt la egalitate, cu 7%. UDMR ar scoate doar 3%,
PRU ar obține 3%, Alianța Noastră România 2%, iar celelalte partide doar 1%.

EŞANTIONUL STUDIULUI VIZEAZĂ 1003 RESPONDENŢI

Studiul a fost realizat la nivel național de Kantar-TNS-CSOP, la comanda Uniunea Salvați România (USR), fiind reprezentativ pentru populaţia României cu drept de vot (peste 18 ani), stratificat pe cote de gen, vârstă, educaţie, regiune şi mărimea localităţii (structura comparabilă cu datele INS). Datele au fost ponderate cu o eficienţă de ponderare de 98% (cea mai mică pondere este de 0.741, cea mai mare este de 1.790).
Marja de eroare a studiului este de +/- 3.1% la un nivel de încredere de 95%.

NICUȘOR DAN: „ROMÂNII ÎNCEP SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN USR”

„Sondajul Kantar TNS, firma cu care am lucrat şi la alegerile locale, ne arată că românii încep să creadă în noi. S-au saturat de cei care ne-au ţinut 27 ani scufundaţi în corupţie şi ne-au condamnat la sărăcie. Din ce în ce mai mulţi români ne văd ca pe acea alternativă reală, pe care au aşteptat-o atâta vreme.
Din ce în ce mai mulţi români nu mai vor să voteze răul cel mai mic, ci binele mai mare. Din ce în ce mai mulţi decid că vor să meargă pe mâna cuiva care – chiar dacă n-a mai făcut politică – e onest şi îi pasă cu adevărat de oameni.
Aveam deja semne că românii vor oameni cinstiţi, care vin din afara sistemului: cel mai bun exemplu este simpatia reală de care s-a bucurat premierul Cioloş în scurtul lui mandat. Iar acest sondaj confirmă toate aceste lucruri. Şi ne mai zice şi că nu trebuie să ne oprim aici. Mai putem creşte, mai sunt încă aproape 3 saptămâni până la alegeri!
Dacă fiecare din cei deja convinşi mai convinge încă pe cineva, dacă mergem acasă, la ai noştri, în mini-vacanţa de 1 decembrie şi le povestim despre USR, cifrele noastre pot fi şi mai bune. Bulgărele USR a început să se rostogolească şi deja schimbă modul în care se face politică în România.
Ştiu că mulţi dintre alegători sunt enervaţi văzând cifrele PSD. Cu cât vom veni mai mulţi la vot, cu atât avantajul lor se va estompa. Prezenţa mare la vot ne urcă pe noi şi îi dă pe ei în jos. E o batălie pe care – dacă ne mobilizăm cu toţii – o putem câştiga! Mai sunt 3 saptămâni, haideţi să le folosim aşa cum trebuie”, e de părere Nicușor Dan, lider USR. (noiembrie 2016)

CEL MAI NOU SONDAJ OPOZIȚIA UNITĂ DEPĂȘEȘTE 50% ÎN INTENȚIILE DE VOT, USR A CRESCUT SPECTACULOS

Cifrele sondajului IMAS pe luna octombrie comandat de USR:
PSD – 31,9%, PNL – 26,1%, USR – 14,3%, ALDE – 11,6%, MRI – 10,7%,UDMR – 5,4%

SONDAJELE MINCINOASE ȘI… GHERLELE LUI CHIREAC!

IMAS, ÎN CĂUTAREA CREDIBILITĂŢII PIERDUTE!

SONDAJ IMAS: PSD A COBORÂT SUB 30% PARTIDUL LUI CIOLOŞ A DEPĂŞIT USR! CUM STĂ PNL

AU FOST LANSATE ÎN SPAȚIUL PUBLIC SONDAJE MINCINOASE MENITE SĂ-I MANIPULEZE PE ROMÂNI!

CEL MAI NOU SONDAJ – OPOZIȚIA UNITĂ DEPĂȘEȘTE 50% ÎN INTENȚIILE DE VOT, USR A CRESCUT SPECTACULOS