Iar am avut dreptate! SPITALUL DIN CĂLĂRAȘI ARE NEVOIE DE DOCTORUL IONESCU!

*Ca de obicei, în noaptea de Revelion doctorul Ionescu a fost de gardă! *Iar legea cea nouă îi permite să rămână, în continuare, în spital!

Am scris și vom scrie despre toți oamenii care reprezintă valori și care trebuie apreciați la adevărata lor valoare! Am pledat pentru calitate, dar și pentru onestitate, inclusiv din credința în oamenii dedicați meseriei lor!
Atunci când am publicat, pentru prima oară materialul legat de doctorul Ionel Ionescu, am avut surpriza destul de rară în situația mijloacelor de comunicare din ziua de astăzi ca să nu avem niciun comentariu negativ! Numai aprecieri!…

Am repetat experimentul și a ieșit la fel! De unde am înțeles că există un public care îl apreciază pe acest om dedicat sănătății oamenilor! Tocmai de aceea atunci când am auzit că se încearcă îndepărtarea sa din spital, am fost alături de doctorul Ionescu! Desigur, noi nu putem influența realitățile din spital, dar putem face publice realitățile care contează! Faptul că, de exemplu, în noaptea de Revelion doctorul Ionescu a fost de gardă, în spital și a fost foarte mândru de faptul că a putut fi alături de oamenii care au avut probleme în acea noapte, este un element simbolic pentru doctorul despre care se vorbește numai de bine!
Acum, mai nou, a fost promulgată lege care permite medicilor să își prelungească perioada de activitate înainte de ieșirea la pensie! Ceea ce îl favorizează și pe doctorul Ionescu, de la Călărași!
S-auzim numai de bine!…