IAR AM AVUT DREPTATE! „TRĂDĂTORUL“ IORDĂNESCU- DAT, PE FAŢĂ, CHIAR DE GENERAŢIA DE AUR!

*La înmormântarea lui Daniel Prodan- victimă a găştii „Burlanului“! Şi, implicit, a lui… „Tata Puiu“!

Unii cititori s-au mirat, citind dezvăluirile din „Jurnalul de Călăraşi“, atunci când ne-am referit la situaţia îngrozitoare în care a ajuns fotbalul românesc, astăzi! Desigur, nu doar rod a ceeea ce face, acum, gaşca „Burlanului“, ci a tuturor întâmplate în ultimii 26 de ani, în România! Dar, ceea ce fac paraşutaţii din conducerea FRF, cei care cu neoistoită aprindere au îndepărtat tot ceea ce a fost bun în fotbalul românesc, asta s-a repercutat, făcând „victime colaterale“- cum le zic „stăpânii“! Unul dintre ele fiind chiar Didi Prodan, acesta suferind, chiar fizic, după ce a fost, pur şi simplu, dat la o parte de „Burlan“, de fiecare dată!
Şi a murit Daniel Prodan! Firesc, la înmormântare s-a strâns întreaga Generaţie de Aur! Iar acolo Gică Popescu a transmis un mesaj impresionant care, se pare, va reuni, din nou, Generaţia de Aur şi va renaşte fotbalul românesc! Cu toată împotrivirea cozilor de topor…
„Burlanul“ n-a avut curajul să se prezinte la înmormântare- cu siguranţă, ar fi fost huiduit până era băgat în… mormânt, în schimb, Puiu Iordănescu, „Tata Puiu“, a venit! Desigur, stând mai retras, tocmai pentru că nu avea ce căuta între cei pe care (din punctul lor de vedere) i-a trădat! Dumnezeu e mare şi le vede pe toate, aşa că „Tata Puiu“ n-a scăpat, pentru că unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Prodan s-a apropiat de acesta şi l-a întrebat, direct: -Ce cauţi, tu, aici, măi, trădătorule?!
Răspunsul lui Iordănescu a fost în stil securistic: -Tu să-ţi vezi de treaba ta!…
Desigur, marii fotbalişti au avut bunul simţ şi, din respect pentru Prodan, s-au abţinut de la orice fel de altă acţiune, dar calitatea de „trădător“ pe care i-o atribuie fostului antrenor al echipei naţionale, a fost confirmată şi pe această cale! Adică- IAR AM AVUT DREPTATE!