IAR AM AVUT DREPTATE! V-AM SPUS CĂ ÎNCEPE… RĂZBOIU’?!… ILIUŢĂ- ACUZAT! ŞI… RECLAMAT!…

În urmă cu doar câteva zile, am anunţat că bătălia pentru preşedinţia PNL Călăraşi va atinge cote inimaginabile! Şi ne-am declarat în total dezacord cu acest mod de aşa-zisă luptă care nu aduce decât deservicii partidului, în sine! Am făcut şi acea comparaţie potrivit căreia politicienii liberali parcă se află pe Titanic, un vas asemănător Titanicului ţărănist de la sfârşitul anilor ’90 când se bat parte în parte, în loc să-şi folosească energia pentru a salva… vasul!
Nu au trecut decât câteva zile şi… iată! A început! Mai precis- un nou episod! Iliuţă fiind acuzat că s-ar afla în incompatibilitate, ba ar mai fi săvârşit nişte fapte cu incidenţă la ANI! Care ANI a şi fost sesizată! Nu se ştie de cine, dar se bănuieşte de ce!… Cu atât mai mult cu cât informaţiile au apărut, iniţial, exact de acolo de unde te puteai aştepta, în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean…
La gândirea unora, va urma episodul în care Iliuţă, la rândul lui, i-o va „trage“… contracandidatului! Sau… adversarului! Ar fi tot ce-ar fi mai rău, deşi… deşi alte guri (rele rău, dar şi… informate!) zic că s-ar fi făcut, deja, nişte reclamaţii la DNA, împotriva unor lideri liberali care, la rândul lor, bănuiesc partea adversă că ar fi făcut asta! Exact ce vă spuneam: ca pe… Titanic!
Să vedem ce va urma!…