IAR AM AVUT DREPTATE! VIRGIL DUMBRAVĂ- EXCLUS!

*Aşa cum „Jurnalul de Călăraşi“ a anunţat, de mai multe luni! *Şi cum, de altfel, a prezis înaintea alegerilor! *Acum, oficial, în şedinţa de Consiliul Judeţean, Dumbravă a fost exclus! *Nu mai este consilier judeţean!…

NOI NU AVEM NIMIC PERSONAL, CU VIRGIL DUMBRAVĂ!
Această precizare trebuie făcută, de la bun început. Nu avem nimic personal cu Virgil Dumbravă. Mai mult decât atât, am avut chiar relaţii oficiale bune cu domnia sa. Numai că, în calitatea noastră de observatori fideli şi atenţi a tot ceea ce se întâmplă în zona politică locală, am inventariat toate erorile, toate jocurile politice, toate nefirescurile care se strângeau în jurul respectivului personaj. Care, în perioada când era mare şi tare şi căuta să convingă pe toată lumea cu un sondaj inventat cum că el este cel mai tare din parcare, am fost singurii(!) care am susţinut contrariul! Demolând toată construcţia în care, din nefericire, s-au implicat (contra cost?) şi nişte „ziarici“! Iată cum am avertizat, de-a lungul timpului:

jurnalul-2594-din-17-02-2016

2673-8-iuniwe

jurnalul-2688-din-30-06-2016

jurnalul-2732-din-15-09-2016

ACUM, ÎN SFÂRŞIT- E OFICIAL! VIRGIL DUMBRAVĂ NU MAI ESTE CONSILIER JUDEŢEAN!
De altfel, atât de sigur era că va ieşi primar, încât şi-a luat şi altă rezervă- poziţia de consilier judeţean! Unde, din nefericire pentru el (şi din fericire pentru ALDE), filiala judeţeană a încăput pe mâinile serioase şi bine pregătite ale unor oameni precum Daniela Creţu, Adrian Zamfir, Iulian Filipoiu) au repus pe roate organizaţia! Dând, firesc, la o parte, toată pleava! Şi făcând curăţenie, în filiala călărăşeană!
Iată ce s-a întâmplat în şedinţa de Consiliu Judeţean!

VIRGIL DUMBRAVĂ- ÎNLOCUIT DE LAURENŢIU STATE!
Consilierii judeţeni au votat proiectul privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Dumbravă Virgil Marian. Ordinul Prefectului Judeţului Călăraşi prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatului domnului Dumbravă Virgil Marian, urmare pierderii, prin excludere, a calităţii de membru al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor- ALDE.
Consiliul Judeţean a iniţiat, pentru şedinţa ordinară din luna noiembrie 2016, de către Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, un proiect de hotărâre prin care să fie constatată încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Dumbravă Virgil Marian, precum şi declararea locului dânsului ca vacant în cadrul Consiliului Judeţean.

qwer34

Organizaţia Judeţeană a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor- ALDE Călăraşi, l-a desemnat pe următorul aflat pe lista consilierilor judeţeni pe domnul State Laurenţiu, care întruneşte condiţiile legale pentru a-i fi validat mandatul de consilier judeţean. În consecinţă, consilierii judeţeni au validat mandatul de consilier judeţean a domnului Laurenţiu State care a depus jurământul în plenul şedinţei.