IARĂŞI MANIPULARE DE… DOI LEI! MĂLIN BOT N-A LUAT-O-N BOT!

IARĂŞI MANIPULARE DE… DOI LEI! MĂLIN BOT N-A LUAT-O-N BOT!

10 octombrie 2017

Proba video a fost postată chiar de idiot! *Cel care face parte din gaşca ce se mută dintr-o redacţie în alta, când se dă „ordin de zi, pe unitate!”

REVENIM ASUPRA… MANIPULĂRILOR!
Refenim, pentru că nu avem ce face! Băieţii îşi fac de cap, în continuare, considerând că lumea poate fi prostită, că doar d-aia sunt şi ei băgaţi în aşa-zisa presă- să prostească lumea!

CARE A FOST ŞTIREA? VAI, CE VICTIMĂ SE DĂDEA BOT!…
Aceasta a fost ştirea care a făcut înconjurul aşa-ziselor instituţii de presă (de fapt „feisbuci” cu mai mulţi sau mai puţini… „blogi”!) în legătură cu agresarea ziaristului!

JURNALISTUL MALIN BOT: „INTERLOPII LUI DRAGNEA M-AU LOVIT CU PUMNUL IN FICAT SI IN BURTA”. EL A FOST AGRESAT SI DE CODRIN STEFANESCU
Jurnalistul Malin Bot ii acuza pe indivizii adusi de Codrin Stefanescu sa il apere pe Liviu Dragnea ca l-au lovit in ficat si in burta. El anunta ca va depune plangere penala impotriva a doi dintre interlopii prezenti alaturi de Dragnea la Curtea Suprema.
Malin Bot acuza ca interlopii veniti sa il apere pe Liviu Dragnea la ICCJ l-au lovit de doua ori. „Am fost fost lovit cu pumnul in ficat chiar in sediul ICCJ”, acuza Malin Bot. Iata imaginile filmate de jurnalist in acel moment:
Malin Bot a fost apoi lovit inca o data cu pumnul, de aceasta data in burta, in momentul in care s-a apropiat de masina lui Liviu Dragnea.
„Am ajuns intr-o realitate ca in filmul ‘Nasul’, seful Camerei Deputatilor vine cu interlopi sa agreseze ziaristi. Daca vine cu interlopi la instanta nu mai ai ce spui sa spui”, a mai spus Bot pentru aktual24.ro.
Interlopii au fost adusi la Curtea Suprema de catre secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Malin Bot a declarat ca Stefanescu l-a agresat verbal pe holul Instantei Supreme. „A strigat la mine „securistule’. Nu l-am bagat in seama”, a spus jurnalistul.
Malin Bot a mentionat ca va depune plangere penala, la Sectia 6 de Politie, impotriva celor doi interlopi care l-au lovit.
Unul dintre interlopi a fost deja amendat cu 200 de lei. Bot a tinut sa mentioneze ca protestatarii #rezist care scandau lozinci impotriva lui Dragnea au fost amendati cu sume mult mai mari, de 1.000 de lei.

ÎNSUŞI, BOT MĂLIN A APĂRUT LA TELEVITOR PLÂNGÂND, CU OCHII ÎN LACRIMI!
Lumea rea zice că plângea că a trebuit să plece de la România Liberă că l-au dat ăia afară! Oricum, altă subunitate a UNITĂŢII îl primeşte, nu rămâne să moară de foame! Dar, prezent la televiziune, în direct, şi-a prezentat adevărata dramă, tragedie, nenorocire- că a fost violentat! În realitate…

ÎN REALITATE- BOT NU A LUAT-O ÎN BOT!
FILMUL INTEGRAL AL SCANDALULUI DE LA ÎNALTA CURTE CU LIVIU DRAGNEA DOVEDEŞTE CĂ MĂLIN BOT A MINŢIT
FLUX 24 prezintă înregistrările video integrale de la scandalul de marţi de la Înalta Curte de Casaţie care dovedesc că fostul jurnalist Mălin Bot a dezinformat opinia publică în privinţa agresiunii în care ar fi fost ţintă.
Înregistrările au fost publicate chiar de Mălin Bot.
Vizionarea înregistrărilor integrale dovedeşte că Mălin Bot a dezinformat opinia publică în privinţa agresiunilor la care susţine că ar fi fost supus.
Liviu Dragnea a ieşit, marţi după-amiază, după aproximativ patru ore, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a reluat de la zero procesul în care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.
Iniţial, înainte de termenul la proces, Liviu Dragnea a fost aşteptat în faţa ÎCCJ de câţiva contestatari, printre care fostul jurnalist Mălin Bot, care i-au adresat înjurii, i-au arătat cătuşe şi au scandat că trebuie închis.
Mai apoi Mălin Bot s-a plâns că ar fi fost agresat…
Înregistrările postate de Mălin Bot pe facebook NU confirmă că acesta ar fi fost agresat, ci din contră că a încercat să provoace tot timpul.
După ce în timpul evenimentelor filmate, Mălin Bot nu a manifestat nici cea mai mică reacţie că ar fi fost agresat, din contră dacă se observă atent înregistrarea el ar fi provocat, mai apoi a apărut în lacrimi în faţa jurnaliştilor afirmând că ar fi fost ţinta agresiunilor.
Apoi într-o intervenţie la Realitatea TV, Mălin Bot a declarat că de fapt ar fi fost împins.
FLUX 24 nu discută despre vinovăţia liderului PSD, Liviu Dragnea, care a fost criticat de mai multe ori pe siteul nostru, aceasta fiind decizia exclusivă a instanţei atunci când va deveni definitivă.
Este inadmisibil ca un grup de protestatari să ia practic cu asalt Înalta Curte de Casaţie a României şi să provoace scandal şi ca aceştia să NU fie sancţionaţi.
În acelaşi timp la fel de adevărat este că şi convocarea de către secretarul general adjunct al PSD, Codrin ?tefănescu, a unor persoane cu aspect cel puţin discutabil care l-au însoţit la ieşire pe Liviu Dragnea a pus întrebări privind modul de acţiune al liderului PSD. Dar una e una, alta e alta…
Dar până la a acuza nişte oameni cu o fizionomie poate criticabilă care nu sunt declaraţi vinovaţi definitiv de o instanţă este un drum lung. Din informaţiile Poliţiei aceştia nu au antecedente penale. Dacă vorbim de stat de drept…
Mălin Bot a fost dat afară de la toate publicaţiile unde a lucrat deoarece a provocat scandaluri şi a adus acuzaţii care nu au putut fi demonstrate niciodată.

Sursa: Flux24

SECURITATEA S-A SCHIMBAT, POANTA A… RĂMAS!
Vă amintiţi, cu siguranţă, de celebrul banc care avea formula finală: „mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi!…” Acesta este şi îndemnul nostru pentru toţi „boţii” şi toate „boturile” care agresează presa reală, din România contemporană!…