ILIUŢĂ NU A FOST SANCŢIONAT!

Schimbarea din funcţie a inspectorului Şcolar, Constantin Tudor a iscat mai multe schimburi de replici din partea PSD-iştilor dar şi a PNL-iştilor. Replicile tăioase aruncate reciproc între senatoarea Paţurcă şi inspectorul Tudor nu s-au oprit aici chiar s-a ajuns şi la Consiliul Judeţean care a trimis o hârtie către Ministerul Educaţiei chiar în ziua debarcării lui Tudor! Cum preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă este PNL-ist, am cerut punctul de vedere al preşedintelui PNL Călăraşi, Dan Drăgulin dacă are cunoştinţă de documentul care a plecat către Minister şi dacă preşedintele Iliuţă va fi sancţionat de către partid:
“Eu nu am văzut acea hârtie pe care au scris-o cei de la Consiliul Judeţean, nu ştiu cine a scris-o, dacă au făcut-o, au făcut-o în cunoştinţă de cauză! Probabil că li s-a cerut o informare. Totul a fost premeditat! Au fost nişte discuţii acolo! Este o abordare politică chiar dacă este în interiorul aceluiaşi partid, PSD! Vom analiza şi noi această problemă şi vom vedea la iniţiativa cui a fost făcută acea hârtie! Îl vom întreba pe domnul Iliuţă în şedinţa de partid cum au stat lucrurile!
Dacă preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi care sunt PNL sunt implicaţi în acest lucru vom discuta! Foarte important este că nu a afectat partidul! Dacă o luăm din punct de vedere al colaborării, este alt aspect şi atunci vom pune în discuţie acest lucru. Aşteptăm să vedem şi noi această hârtie, de către cine este semnată, să discutăm! Îl voi întreba politic pe domnul Iliuţă în biroul politic şi tot biroul va hotărî ce este de făcut! Până la acest moment, Iliuţă nu a primit nici un fel de sancţiune!”- a declarat preşedintele PNL, Dan Drăgulin.