Imagini în premieră absolută! PIAȚA MARE VA FI GATA PÂNĂ LA ALEGERILE LOCALE!…

*În toamna lui 2019 se va apropia de faza finală! *Iar toate lucrările de finisare se vor finaliza în primăvara lui 2020!

“PIAȚA CENTRALĂ” SE VA NUMI – “PIAȚA UNIRII”! ȘI AȘA VA ARĂTA!…

Cunoscută în limbajul călărășenilor și sub numele de “Piața Mare” , Piața din Centrul Vechi al orașului Călărași a fost dărâmată , pur și simplu!
Un proiect ambițios, un proiect modern, un sistem arhitectonic nou dar care se bazează, iată, pe tradiție! Stilul este brâncovenesc, pentru că ne aflăm în Centrul Vechi al orașului și aceasta este singura emblemă care închide partea de est a zonei.
Vă reamintim, în Călărași se păstrează din orașul vechi clădirea Prefecturii, Primăria Veche, Poșta Veche, Colegiul Carol I, toate realizând chenarul orașului, zona din est cunoscută până acum drept – Piața Mare sau Piața Centrală redevenind un spațiu de interes, un experiment arhitectonic extrem de atractiv!

IATĂ CUM VA ARĂTA NOUA PIAȚĂ!…

Vă invităm și pe dumneavoastră să vă exprimați punctul de vedere, să analizați ceea ce va fi acest spațiu de interes din Centrul Vechi al orașului și să vă prezentați punctele de vedere în calitate de cetățeni!…