ÎMBÂRLIGATE CĂI- S-A PUS PARIU PE… CAPUL PREFECTULUI!

Liberalii speră să-l schimbe, până la alegeri! *După alegeri, dacă PSD-ul va câştiga- prefectul rămâne?!…

Ultima decizie (atacarea Hotărârii Consiliului Local Călăraşi în legătură cu alegerea viceprimarilor municipiului Călăraşi) înaintată de prefectul Iacob şi susţinută, cu toată tăria, în vaza normelor legale, a declanşat o mare agitaţie în rândul PNL, la Călăraşi. Un PNL care a mai fost deranjat de anumite acţiuni ale prefectului George Iacob pe care au mai încercat să-l dea jos, de câteva ori. Ultima oară- chiar înaintea alegerilor locale.
Cert este că mişcarea nu s-a produs, schimbarea nu s-a realizat, iar acum- zic liberalii- iată efectele! Partidul are probleme din cauza unui prefect care ar răspunde la ordine politice!
Cert este că, la nivelul conducerii liberalilor călărăşeni, s-a pus pariu că după respingerea acţiunii prefectului şi păstrarea ca viceprimari a celor doi aleşi, vor fi puse toate motoarele în funcţiune pentru schimbarea, definitivă, a lui George Iacob, din poziţia de prefect!
Noi- ce să zicem? Urmărim cu interes, mai ales că (aşa zice NostraDAMA!) dacă mişcarea se va produce până la alegeri, atunci ea va fi realizată! Dacă nu, după alegeri sunt toate şansele ca George Iacob să rămână pe poziţie! Având, totuşi, în vedere toate mişcările care se produc, în această perioadă, când se apropie alegerile generale, este foarte posibil ca să asistăm la o schimbare de prefect.