Impresionant! FUEGO – CÂNTEC PENTRU BASARABIA!…

Se știe de către toți cei care au urmărit acest subiect că FUEGO, artistul de mare succes în România este idolatrizat, pur și simplu, în Basarabia! Nici noi, nici Paul Surugiu nu-i putem spune “Republica Moldova”, considerând-o parte a sufletului nostru!… O noutate de ultimă oră ne anunță chiar artistul, lansând o melodie care poate fi urmărită și pe televiziunile Trustului nostru: Televiziunea 1 + 1TV și Televiziunea Călărași 1!
http://www.1plus1tv.ro/paul-surugiu-fuego-unire-frati-unire/
“Știți că-mi face plăcere ca permanent să vin cu noutăți, cu momente care să transmită un mesaj. Așa se face că am lansat o piesă-imn, puternică, un strigăt pentru toți cei care mai simt și mai trăiesc românește. Cântecul este despre Basarabia și despre noi, frați fiind!
După părerea mea, lăsând la o parte poveștile de ordin administrativ, care nu mă privesc, cred că unirea a fost făcută de multă vreme, prin artă, prin artiști, prin muzica de aici ce a ajuns acolo și prin a lor, ce a făcut și face mare succes la noi! Ce nu știți poate, e faptul că în Republica Moldova, oamenii simt dragostea de țară altfel. Au fost crescuți în spiritul acesta, au trecut prin multe și consideră că spațiul natal este foarte important. Dar oricum ar fi, vorbim o limbă comună și suntem de-același neam! Melodia se numește „UNIRE, FRAȚI, UNIRE” și e compusă, muzică și text, de basarabeanca Maria Stoianov! Sper să vă placă!”