În ce țară trăim? RACHETE NUCLEARE – DETONATE, ÎN CĂLĂRAŞI? DA ! ŞI..CE DACĂ?!…

O ȘTIRE ÎNGROZITOARE, TĂCERE… MARE!

Pe un site din presa locală a apărut, săptămâna trecută, o știre foarte tare conform căreia în judeţul Călărași ar fi fost detonate… bombe nucleare! Cine s-a uitat la imaginile transmise de o televiziune națională de știri s-a mirat, unii au dat neîncrezători din cap, dar până la urmă toată lumea a rămas cu gândul la problemele reale și grave despre care nu vorbește nimeni… Nu contează cine i-a dat știrea! Și filmarea!…
Desigur, imediat după transmiterea informației respective, completată și cu o filmare șocantă au apărut comentariile. De la faptul că respectivul jurnalist ar fi sursă a Serviciilor Secrete care ar fi furnizat și filmarea, dar și știrea! Până la ideea că Armata Română a luat-o razna, iar ceea ce se întâmpla acolo depășește limitele acceptabilului! Intervenim și noi, cu punctul nostru de vedere, scoțând în evidență un lucru elementar: nu contează cine i-a dat știrea! Toate știrile importante din presă vin pe o sursă! Dacă ele au venit dinspre Serviciile Secrete, lucrurile sunt cu atât mai importante, asta însemnând fie că există și patrioți în aceste Servicii, fie că există o stare de tensiune maximă menită a duce la compromiterea armatei române! Totul jucându-se pe bani, foarte mulți bani!… Pe noi nu asta ne interesează, pe noi altceva ne-a șocat!

NICI MĂCAR TELEVIZIUNEA CARE A TRANSMIS IMAGINILE RESPECTIVE NU LE-A MAI DAT ÎN RELUARE!
NIMENI NU A FĂCUT BALAMUC, ÎN ZIUA RESPECTIVĂ!

Asta credem că este ceea ce chiar trebuie să ne îngrijoreze, pentru că transmite imaginea completă a unui paradox de neacceptat: trăim într-o Colonie! Într-o Colonie în care, în loc să ia foc tefeliştii,de exemplu, să se mai realizeze manifestații de protest, mari dezbateri, cu semne de întrebare asupra pericolelor asupra vieții oamenilor din România, dacă toate acele informații erau adevărate, în loc să vină, imediat, reprezentanții Guvernului, Armatei Române, conducătorii Statului și să pună punctul pe I în această situație foarte gravă, nu s-a întâmplat nimic! Dar chiar nimic!… Liniște totală ! Chiar așa? -în mod firesc, ne-am întrebat.
RACHETE CU FOCOASE NUCLEARE-DETONATE, ÎN CĂLĂRAŞI? DA ! ŞI..CE DACĂ?!…

ULTIMA ORĂ-
BOMBĂ! ȘTIREA A DISPĂRUT ŞI DE PE… SITE- UL LOCAL!

Aceasta este realitatea pe care am constatat-o după ce am căutat pe toate adresele posibile știrea și filmarea respectivă! Nu mai erau! Ne-am dus către site-ul local! Fără rezultat! A dispărut și de acolo! Ce să înțelegem ? Ca a fost o… Știre falsă? C-a fost o… FARSA? Sau s-a dat… Ordin de zi pe unitate???!!!
Chiar așa!..Chiar așa,dumneavoastră ce părere aveți?