ÎN EXCLUSIVITATE, PENTRU CĂLĂRAȘI! FUEGO!…

DIN STATELE UNITE, CU DRAGOSTE, PENTRU CĂLĂRAȘI!

Am primit mesaje, exclusive, din Statele Unite ale Americii, acolo unde prietenul nostru, Fuego, se află într-un ne turneu impresionant, alături de alte mari valori ale muzicii românești-Irina Loghin, Maria Dragomiriu! Un turneu de mare succes, un turneu impresionant, un turneu în care s-au realizat și concerte, dar și momente de mare interes.
Și nu este vorba, în primul rând, de păcănele, așa cum s-au grăbit, că doar e obiectivul lor de lucru, tabloidele, ci momente de emoție, petrecute de la spațiul bisericesc, până la monumente unice pe pământ! Vă prezentăm, câteva chenare de mare interes, primite de la Fuego pentru dumneavoastră!…

AM VIZITAT PRIMA BISERICĂ ROMÂNEASCĂ DIN AMERICA

A fost un moment extrem de emoționant…
Muzeul lor cuprinde picturile marilor artiști români GRIGORESCU, LUCHIAN, TONITZA, PALLADY, ISER! Costume populare din toate zonele României, dar și sculpturi superbe realizate de IRINESCU, JALEA…M-am simțit un adevărat roman acolo….
Nu ți-e dat deseori, peste mari și tari, sa descoperi un autentic colț de Românie, plin de istorie, învățăminte, spiritualitate! In Cleveland se afla prima biserica românească construită in America! E o bijuterie, la propriu, iar parintele Vasile, originar din Fagaras, cu vreo 37 de ani de experiența, își pune tot sufletul in propovăduirea spiritului national! A reușit sa clădească aici fragmente importante de istorie românească, pe care le păstrează și le promovează! Am rămas impresionat de tot ce am descoperit, deținând in micul muzeu picturi formidabile ale celor mai mari pictori romani, sculpturi, documente valoroase și un spirit, la figurat, pe care nimeni nu-l va putea schimba! Deși departe de țara, m-am simțit mândru ca sunt roman și mi-am dat seama ca dorul de acasa poate fi uneori mai mare decât ne imaginam! Și-am aflat ca primii care au pus umărul la Marea Unire din 1918 au fost romanii din America!6

19554917_1423665007760511_2171707422732773395_n

26805113_1423665101093835_5406574751724812378_n

26907980_1423664927760519_1177711099693495954_n

FUEGO A PRIMIT DISCUL DE AUR PENTRU VÂNZĂRI

15

Știm deja că în România muzica nu mai vinde, că oamenii prefere să pirateze piesele artiștilor preferați, decât să le cumpere cd-ul, munca efectivă. În această nebuloasă, iată că Fuego surprinde din nou, el fiind unul dintre cei care mai au curaj să scoată materiale discografice întregi, chiar câte două pe an. În cadrul turneului său de colinde din decembrie, jucat sold-out peste tot în țară, cu aproape 20.000 de români, la ultimul concert, la Constanța, Paul Surugiu a avut parte de o surpriză.
Cei de la casa sa de discuri, Euromusic Cluj-Napoca, au complotat cu marele critic de artă Doina Păuleanu, iar aceasta a urcat pe scenă pentru a înmâna lui Fuego, Discul de aur pentru vânzarile impresionante ale albumului „CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC”, album de colinde lansat în urmă cu doi ani, care s-a bucurat de mare succes, vânzând o mulțime de unități. Iată ce ne-a declarat Fuego, emoționat, la primirea acestui disc, care se adaugă celor cinci de aur și două de platină din palmaresul lui din cei 20 de ani de carieră:
“Firește că e o surpriză, în țara în care nimeni nu mai reușește să scoată cd-uri! Sunt onorat să aud că muzica mea ajunge în casele oamenilor și că pe undeva, reprezeint o parte din sufletul lor! E poate cea mai mare răsplată a mea! Mi-am permis luxul de a cânta ce-mi place, fără să mai intru în trenduri. Am fost în topuri, am scos hituri. Acum am trecut la capitolul șlagăre.
Și uite-așa, fără vreo piesă în heavy rotation, sunt pe buzele tuturor, pregătind noi surprize admiratorilor mei, lansând an de an câte un album ce se bucură de succes.Vă mulțumesc și vouă, prietenilor de la Libertatea, pentru că mereu promovați muzica mea!” (PAUL SURUGIU)
În prezent, artistul se află în America, cu un turneu de două luni pentru diaspora de acolo, urmând ca în primăvară, după 10 martie, să pornească un nou turneu în România, un omagiu adus muzicii ușoare românești, alături de piesele sale și multe surprize, dar și să lanseze un nou single!

FUEGO, IRINA LOGHIN ȘI MARIA DRAGOMIROIU ”PRIMIȚI” LA CASA ALBĂ!

Artiști de seamă ai culturii muzicale românești, Irina Loghin, Maria Dragomiroiu și Paul Surugiu Fuego au ajuns la Casa Albă dar și la Capitoliul Statelor Unite ale Americii, sediul guvernului celui mai important stat din lume.
Chiar dacă Donald Trump nu a fost anunțat de alaiul artiștilor noștri, vedetele noastre n-au simțit o clipă că sunt marginalizate, ba dimpotrivă, au fost răsfățate ce cei mai importanți români care trăiesc visul american în centrul administrativ al Statelor Unite. Brigada artistică, ce se va întoarce în țară în luna martie, împărtășește deja dorul de România, și transmit gânduri alese tuturor românilor prin intermediul nostru, videomomente speciale de la un dineu organizat în cinstea lor, imagini pe care le puteți vizualiza aici.

PERIPEȚIILE LUI FUEGO LA LAS VEGAS. ”MI-AM LUAT PĂLĂRIE DE GONDOLIERȘI M-AM PLIMBAT CU BARCA PRIN HOTEL”

După aproape o lună, de când se află în Statele Unite, Fuego realizează că piesa sa,”Bună seara, om bogat” este perfectă stării financiare a nației de peste Ocean. Și a mai înțeles și că alt refren, ”Nicăieri nu-i ca acasă”, nu prea li se potrivește celor ce trăiesc o viață perfectă pe tărâm american.
După un șir de recitaluri în cele mai importante comunități românești din SUA, artistul și-a luat o vacanță în care a descoperit efervescentul Las Vegas. Este un de care s-a îndrăgostit și unde se bucură în voie, fără să fie urmărit la pas de priviri iscoditoare ca acasă, unde este un personaj rescunoscut. Greu de închipuit, Fuego (care înseamnă „foc” în limba spaniolă) o ”arde” vestimentar într-un mod nonconformist, devenind propriul său stilist și renunțând la ținutele create pentru el de reputata Doina Levintza. Inspirat parcă de vechile ținute mexicane, cu un outfit inedit cu pălărie de gondolier , Paul Surugiu alias Fuego a descoperit o parte din Europa, construită în orașul ce nu doarme niciodată, celebrul hotel ”The Venetian” unde s-a cazat și unde a găsit un mini-carnaval.
„Las Vegas e o minune! La propriu, din toate punctele de vedere! Este opulență aici, dar nu una care să te deranjeze sau să te facă să te simți inferior! Toată lumea e liberă și fericită, iar eu chiar ma relaxez câteva zile pe care consider ca le meritam din plin! Ba chiar am devenit și italian pentru câteva clipe! Mi-am luat o pălărie venețiană, și am făcut senzație prin hotelul care imita la perfecție toată Veneția! M-am plimbat și cu gondola și am profitat de fiecare colț al orașului ce nu doarme niciodată! Nu cred ca exista pe lume un loc mai atent și mai armonios construit, perfect pentru a-ți lua privirea și pentru a te face să revii! Încă n-am plecat, dar sigur voi mai ajunge prin zonă!”, ne-a declarat solistul Fuego va rămâne peste Ocean până în luna martie, făcând echipă comună cu Irina Loghin, Maria Dragomiroiu și soțul său, tourmanagerul și impresarul artistic Bebe Mihu, pentru a le aduce românilor americani în țara unde au găsit fericirea o parte din distracția de acasă.
1

3

4

7

11

c21a4840-10df-4ffd-b2d7-c93999d3fa70-1-547x620