În serviciul comunității! “ENEL” A REZOLVAT PROBLEMELE!…

Așa este corect – când situația o cere scriem de rău, când lucrurile devin pozitive scriem de bine! Am fost singurul ziar din Călărași – de altfel singura instituție de interes public – care a abordat problema deselor întreruperi de curent electric, în Călărași!
La început unii ne-au privit cu neîncredere, pesimiști în legătură cu posibilitatea rezolvării situației pe această cale. Cum noi am crezut și credem, în continuare, în rolul presei ca fiind în serviciul comunității, ne-am aruncat în această bătălie! A durat destul până când lucrurile au devenit extrem de clare, iar aici trebuie să remarcăm și să vorbim de bine, de data aceasta, chiar despre ENEL!
Care, iată, a găsit soluțiile necesare și lucrurile s-au rezolvat, astfel încât aparatura și instalațiile cetățenilor să nu mai fie puse în pericol, iar instituțiile care aveau de pierdut în activitatea de producție au răsuflat, la rândul lor, ușurate!
Remarcabil efortul celor implicați, iar noi fără a trage scuza pe turta noastră trebuie să ne lăudăm încercând să influențăm și alte instituții să înțeleagă rolul fundamental al presei care nu este nici de propagandă, nici de manipulare, nici de a se afla în serviciul unuia sau altuia mai mult sau mai puțin contracost, presa trebuie să fie în folosul și interesul cetățeanului!
Așa să ne ajute Dumnezeu! …