ÎN SFÂRŞIT! DEŢINUTUL POLITIC DAN DIACONESCU POATE FI ELIBERAT!

DEJA, ÎN OPINIA MULTORA, A STAT, MULT PREA MULT ÎN PUŞCĂRIE!
* ÎN CONDIŢIILE ÎN CARE VINOVAŢII ADEVĂRAŢI AU SCĂPAT DE MULTĂ VREME! …

O ştire care readuce o dramă, în actualitate … Aceasta este ştirea care a anunţat prima decizie a instanţei în cazul Dan Diaconescu.
Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, a ispăşit peste jumătate din pedeaspă de cinci ani şi 6 luni primită pentru şantaj şi poate fi eliberat. Sentinţa au dat-o magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4, însă nu e definitivă. Procurorii pot face contestaţie.
„Admite propunerea de liberare condiţionată privind pe petentul condamnat Diaconescu Cristian Dan. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 1881/2015 emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 1186/2013. Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate.
Cu drept de contestaţie în termen de trei zile de la comunicare”, se arată în hotărârea instanţei.

UN DEŢINUT POLITIC OPRIT SĂ-ŞI EXERCITE MESERIA! …

Desigur, aşa cum aţi citit, odiseea nu s-a încheiat, pentru că, pe de o parte Dan Diaconescu are problemele materiale generate de faptul că i-a fost distrusă afacerea! Iar pe de alta, într-o ţară absolut anormală, lui i se interzice să-şi practice meseria! Din ce să trăiască Dan Diaconescu în următorii cinci ani?! Să care, la piaţă, zarzavaturi?! …
Să se ducă în port, hamal?! Un ziarist talentat despre care, în mod real, nu s-a dovedit nimic, până la capăt?!
Aşa că o spunem acum nu este suficient că D. D. va fi eliberat, devine absolut necesară o campanie pentru ca acest om să fie om să fie lăsat să-şi practice meseria! Sau le este frică de reapariţiile sale la televizor?! …