Încă o mare minciună! A CRESCUT BARILUL? CREȘTE ȘI PREȚUL CARBURANȚILOR!

CÂND EFECTUL A FOST INVERSAT, ÎN ROMÂNIA NU S-A OBSERVAT!…

Mare gălăgie, mare, în ultimele zile, în condițiile în care ni se anunță că se apropie o nouă criză a petrolului! Săracu’ petrol, ce nu s-a mai scumpit el, în ultima vreme!
Și ce nu ar mai fi el folositor, de multă vreme, dacă nu s-ar ține secret carburantul viitorului care nu are nicio legătură cu petrolul! Dar până se vor epuiza resursele, nu trebuie să apară, pe față, concurența! Asta este, însă, altă poveste, ceea ce este de interes, în acest caz este faptul că suntem anunțați, să ne pregătim, dacă se scumpește barilul de petrol, firesc se va scumpi și benzina pe care o cumpărăm, ca să nu mai vorbim de motorină dacă avem motoare euro nu știu cât!
Toate bune și chiar frumoase, în teorie, numai că , uite că noi nu am uitat, în urmă nu cu mulți ani, în aceeași Românie s-a mai întâmplat un fenomen în sens invers: mai precis, atunci prețul barilului a scăzut, dar a scăzut rău de tot, toate prețurile, în toată lumea, s-au dus în jos, producătorii de petrol s-au văzut luați de valul ieftinirii, numai într-o singură țară din lume prețul la pompă a rămas neatins! Ați înțeles, țara era România! Atunci nu mai eram așa de dependenți de prețul barilului, cum suntem anunțați acum că trebuie să se întâmple?!…
De, în Colonie se întâmplă orice!…646x404