Încă o tragedie fără rost!… ÎN SHOW-UL AVIATIC – CATASTROFA DE LA BORCEA!…

*Oare cât mai sunt ținute să zboare sicriele zburătoare? *Avioanele Mig – o catastrofă pentru aviația românească! *Desigur, nu ținem partea F16, (suntem prea săraci să dăm banii pe armamente, cât timp wc-urile românilor sunt în curte, în continuare!) doar constatăm că mai sunt în România doar câteva avioane MIG ! *Și ele sunt ținute în viață până când va muri și ultimul pilot care zboară cu ele, probabil!… *Altfel nu există nicio explicație pentru folosirea, în continuare a acestor sicrie zburătoare!

IATĂ POVESTEA ULTIMULUI EROU AL ZBORULUI ROMÂNESC!…

Momentul prăbușirii avionului de vânătoare MiG 21 LanceR la Fetești sâmbătă a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, fiind ulterior retrase și postate altele, care au fost surprinse după impact.
În primele imagini postate se vedea cum aeronava explodează la impactul cu solul. Aparatul s-a prăbușit în timpul unui show-aviatic la care participau sute de oameni.
Pilotul Florin Rotaru a murit carbonizat, după ce ar fi refuzat să se catapulteze. La mai bine de 24 de ore de la producerea tragediei, cauzele accidentului rămân o necunoscută pentru public. Autoritățile n-au furnizat nicio informație, pe motiv că investighează.
https://www.facebook.com/liveplus.ro/videos/2017191505018933/
mig 1

mig 2

mig-1

migul_32655200img
Piloții nu mor niciodată! Ei doar decolează spre Cer! Și nu se mai întorc de acolo!…