Incredibil dar atât de adevărat! ȘOFER, PARDON… SEFER A AJUNS LA PSD! CINE A PIERDUT RUȘINEA CA SĂ O GĂSEASCĂ POLITICIENII ROMÂNI?!..

PSD-UL ARE O EXPLICAȚIE!

Desigur, din punctul de vedere al PSD-ului această mișcare este foarte importantă pentru că prin plecarea unora dintre membrii partidului este pusă în pericol majoritatea, în Parlamentul României!
Mai mult decât atât, având în vedere planurile care se fac și se desfac pentru punerea pe butuci a acestui partid, planuri despre care noi am scris printre primii chiar în România, orice parlamentar adus în plus reprezintă o victorie pentru partidul respectiv!

ÎMPOTRIVA…TRASEISMULUI POLITIC!

Desigur, noi am fost și suntem împotriva acestui Traseism politic care reprezintă una dintre cele mai necinstite acțiuni care se petrec în politica din România, de 30 de ani! Oameni care nu au însemnat nimic, în viața lor, s-au pus pe o listă de partid și s-au pomenit, odată cu partidul, parlamentari! În condițiile în care prin meritele lor n-ar fi ajuns nici în vizită cu bilete plătite în clădirea respectivă! Interzicerea acestei aberații ar reprezenta un pas spre normalitate în politica românească! Așa cum s-a întâmplat, deja cu acei consilieri locali sau județeni care au fost puși în situația de a alege între poziția de consilier și plecarea din partid! S-a redus numărul traseiștilor, semnificativ!
Desigur, PSD a fost nevoit să recurgă la astfel de adopții tocmai pentru că prin modul de funcționare a respectivei legi tot felul de astfel ajunși în parlament au trădat partidul – altfel, ei puteau fi dați afară în clipa în care treceau la alt partid și de acolo, în calitate de NIMENI puteau să facă ce politică vrea… aia a mamii lor!…

UN PERSONAJ SINISTRU!

Dar și dincolo de toate acestea, acest personaj. ridicol, un parlamentar care de doi ani de zile – doi ani, rețineți! – NU a trecut prin orașul pe care-l reprezintă în Parlamentul României! Nu a organizat o conferință de presă, nu a făcut nimic pentru informarea cetățenilor care, totuși, l-au trimis în parlament! Puțin i-a pasat, a dat niște comunicate la mișto și atât! Și, dintr-o dată, devine membru al PSD. după ce a înjurat acest partid timp de doi ani, când a fost pe unde a fost – că el este traseist politic din ăsta care, din partid în partid a ajuns până la Partidul lui Oprea care nu mai e partidul lui Oprea și dracu știe unde mai e! De Oprea era vorba, pentru că de Sefer – poreclit ȘOFER – știm că a fost adoptat de PSD! În căutare de voturi, de oameni, de parlamentari, la număr! O rușine!…