Incredibil de adevărat: ÎN APĂRAREA LUI… NICOLICEA!

•Toată critica pentru absența din Călărași a deputatului de Călărași, dar de aici și până la înjurăturile grosolane ale unor derbedei, în plină stradă – e distanță mare! •Cum v-ați simți dacă unul care nu vă poate suferii vă așteaptă dimineață, lângă mașina dumneavoastră și vă zice, pur și simplu: “pizda mă-tii!”?… •Cum ați reacționa?

TRĂIM ÎNTR-O ȚARĂ NORMALĂ? SAU A UNOR NEBUNI LIBERI?!…

Care își permit, în ultimii ani să-și facă de cap, să se transforme în purtătorii de cuvânt ai opiniei publice niște semianalfabeți, niște idioți, mulți bolnavi psihic transformați în activiști, așa-ziși activiști ai societății?!…
Asta, pe de o parte, pentru că pe de alta sunt alți ratați, alți neștiutori de niciunele care s-au transformat, după cum bine se știe în asa-ziși ziariști! Care-l fac după cum le vine lor la gură, după ce au băut… borâtură pe respectivul personaj așa cum face bețivul înainte de a se trezit definitiv!
Repetăm, suntem criticii lui Nicolicea care a neglijat județul care l-a trimis în Parlamentul României! Pe de altă parte, așa cum bine se știe, respectivul deputat este folositor partidului acolo, la centru în cea mai activă comisie și partidul înțelege asta pentru că are nevoie de el, acolo!
De altfel, Nicolicea a venit în judetul Călărași de mai multe ori, însă de cele mai multe ori la Oltenița! Fiind membru al organizației de acolo și având o relație bună cu primarul Petre Țone! Desigur, a neglijat reședința de județ și asta am criticat-o de fiecare dată, dar de aici până a îl face în toate felurile, apelând la cuvinte triviale, josnice, de mahala, de derbedeu și să zici că asta este presă, asta nu se acceptă, măi, tovarăși! Că “domni” nu poți să numești asemenea târâturi care sunt în stare să lovească omul pe stradă, ori să-l înjure fără să pățească absolut nimic!
Am ajuns într-o țară de nebuni!…