Interesant! PROIECTELE PRIMARULUI DRĂGULIN ABIA ACUM POT FI PUSE ÎN PRACTICĂ!

*Patru ani de zile au fost necesari pentru îndeplinirea tuturor condițiilor legale! *Pentru parcurgerea tuturor pașilor necesari pentru asemenea proiecte! *Desigur este anormal să dureze atât de mult, dar așa au fost gândite legile în România eventual ca să te lași păgubaș! *Primăria Călărași nu a renunțat! *Iar acum vin banii și se vor materializa și proiectele!

NU A EXISTAT UN PROIECT ÎNCĂ DE PE TIMPUL LUI CEAUȘESCU!
vlcsnap-2018-03-21-12h03m16s186
În legătură cu așa – numitele “covoare asfaltice” de care este atât de multă nevoie și pe care toată lumea rea sau bună le invocă, mai ales în condițiile în care se apropie căldura după iarnă și crapă toate peticele, s-a vorbit și se va vorbi foarte mult! În toată România, inclusiv la Călărași! Problema este că o mare asfaltare, o asfaltare reală, de la un capăt la altul al orașului nu s-a mai făcut la Călărași dinainte de căderea lui Ceaușescu! Atunci orașul era un întreg șantier și nu avea prioritate asfaltarea, după care au venit schimbările care au distrus economia orașului, în frunte cu fostul Combinat Siderurgic ajungându-se la situația actuală când după lucrările efectuate în proiectul de modernizare a canalizării nu s-a făcut recepția finală iar străzile arată cum arată! Deci, de pe timpul lui Ceaușescu nu a existat un proiect pentru drumurile din Călărași!

ÎN 2012, ATUNCI CÂND A VENIT LA CONDUCEREA PRIMĂRIEI, PRIMUL LUCRU PE CARE L-A DEMARATĂ DRĂGULIN A FOST UN PROIECT PENTRU ASFALTAREA ORAȘULUI!

Vă vine sau nu să credeți, dar asta este realitatea – patru ani au trebuit să treacă pentru a fi îndeplinite toate condițiile, pentru a fi parcurși toți pașii necesari pentru aprobarea acestor proiecte! Acum, în sfârșit, lucrurile sunt finalizate iar asfaltarea va începe pe străzile care sunt, deja, stabilite! Chiar și pe Grivița! Unde vor fi, cu siguranță, destule probleme, dar pe străzile importante de la B-dul Cuza Vodă la Belșugului, de la Năvodari la strada Nicolae Titulescu (da, ați auzit bine chiar Strada Titulescu va deveni un obiectiv de modernizare)! Despre care vom vorbi pentru că aici mai sunt și alte lucruri de interes! pag3 1
Iată lista străzilor care vor fi asfaltate în acest an!
LOT 1 Mircea Vodă – Străzile Dumbravei, Năvodari, Crângului, Grădiştea şi Mihai Viteazu. Tot pentru cartierul Mircea Vodă vor mai fi asfaltate 14 străzi care sunt cuprinse în împrumutul făcut de către Primărie – Strada Bucureşti tronson Siderca – Modelu va fi modernizată pe AXA 4 prin POR – Strada Griviţa – LOT 1 municipiul Călăraşi prin PNDL, B-dul Cuza – Vodă, str.Muşeţelului, str. Ştirbei Vodă.pag3 2