ÎNTREBARE… ÎNTREBĂTOARE- PÂNĂ LA URMĂ, LA CE FOLOSEŞTE BIROUL ELECTORAL JUDEŢEAN?!…

O grupare de numiţi politic care habar nu are ce are de făcut! *În timp ce Biroul Electoral Central dă rezultatele, din oră în oră, la Călăraşi- băieţii habar nu au! Şi mai şi ameninţă că vor da ei rezultatele poate… marţi! *Cine v-a pus acolo, loazelor?!…

Surprize… surprize… dar nu pentru noi, obişnuiţi cu loazele politice, cocoţate în diverse funcţii, numai pentru că au fost împinşi de partide să facă ce trebuie, acolo! Aşadar, ca în toate judeţele, există şi la Călăraşi un Biroul Electoral Judeţean- grupare politizată, sută la sută, dar asta este altă poveste- asta-i legea! În mod normal, Biroul Electoral este cel care dă informaţii în legătură cu tot ceea ce se întâmplă, în timpul alegerilor. Duminică n-am reuşit să obţinem nici măcar un punct de vedere al vreunui reprezentant al BEJ Călăraşi, în legătură cu cele ce se reclamau din teritoriu! Am fost sfătuiţi să aşteptăm, că ei, oricum, nu ştiu nimic!
Am trecut peste asta, am ţinut legătura direct cu reprezentanţii celor implicaţi în campanie, în diverse localităţi. Dar, luni, în mod firesc, am cerut şi noi rezultatele parţiale ale alegerilor din Călăraşi, atâta timp cât la radio, la televizor, am văzut cum din oră în oră, încă de duminică noapte, se dădeau rezultatele parţiale. LA NIVEL NAŢIONAL.
Trebuia să vedem ce spune şi Biroul Electoral de la Călăraşi! Ţi-ai găsit- aiurea-n tramvai! Cică nu au toate rezultatele, că să mai aşteptăm, că ce ne grăbim aşa, că poate… marţi să ne dea rezultatele!
Mă, vouă chiar nu vă e ruşine?! Pentru ce aţi primit o grămadă de bani?! Adică Biroul Electoral Central poate aduna rezultatele din toată România şi să le transmită, parţial, din oră în oră, iar voi, la aproape 12 ore de la finalizarea alegerilor, să nu daţi nici un rezultat?! Trebuie schimbat ceva, atât în organizarea, cât şi în mentalitatea acestor loaze politice!…
J de C