Ipocrizia la… români! SOLDATUL SOVIETIC-VIOLENT? “NU E ADEVĂRAT”!…

*Cum se străduiau românii să-l contrazică pe… Stalin!…

Am mai scris despre asta, dar o vom repeta de fiecare dată cu tristețe – “cozile de topor” au reprezentat răul acestui popor! Indiferent de epocile sale! De la cei care dintre daci i-au trădat pe daci, până la domnitorii predați, rând pe rând, ajungându-se la simbolul Constantin Brâncoveanu – un element care, efectiv, nu a făcut parte din normele românilor mai degrabă atașați vânzării decât respectului și demnității!
“Cozi de topor” au fost și pe timpul nemților, ca să nu mai vorbim de ruși, inclusiv cele mai dramatice povești traite de români în timpul ocupației sovietice având în centrul de interes pe nimeni alții decât pe români!… De aceea despre aceste să le zicem erori am scris, de fiecare dată, ori am urmărit ceea ce istoria a consemnat.
Ultimul eveniment este cel demarat de Ambasada Rusiei, la București care nu se știe din ce motiv a pornit acea campanie de criticare a celor care îi critica pe soldații sovietici pentru aberațiile pe care le-au făcut, în timpul ocupației sovietice în România! Și din arhivă, Ion Cristoiu a scos Stenograma de la o întâlnire dintre marii conducători ai României populare, inclusiv academicieni, oameni de știință, personalități cu “marele conducător” Stalin! Care Stalin le spunea că a auzit el că soldații sovietici au făcut tot felul de nenorociri prin țările pe unde au fost!…”Cum așa, în România nu au făcut niciun rău! Nu!… Nuuuu! Au fost români care s-au îmbrăcat în straiele soldaților sovietici ca să inducă lumea în eroare, niciodată sovieticii soldați n-au făcut un rău în România!”

  • Măi, oameni buni, le zicea Stalin – nu pot să cred ca am auzit că au făcut tot felul de nenorociri pe unde s-au dus, prin toate țările numai în România nu au făcut rău?” Nu! -Țipau din toți rărunchii “cozile de topor”, reprezentanții României de atunci în fața dictatorului care, să vezi beleaua, inclusiv el constatase câte nenorociri făcuseră soldații lui, iar conducătorii din România îl contraziceau pe față!…
    Și ne mai mirăm că am ajuns unde am ajuns! …