Jenant! CHIAR AȘA?!… RADIO VOCES CAMPI NU A POMENIT NICIUN CUVÂNT DESPRE MOARTEA FONDATORUL SĂU?!…

Așa ne-au spus mai mulți călărășeni care au primit cu tristețe vestea încetării din viața a celui care a fost fondatorul primului post de radio din Călărași, Voces Campi. Noi nu mai ascultăm de mult postul respectiv, dar așa cum ne-am priceput, am relatat acest eveniment.
Desigur, ne-am mirat și noi că multe așa zise instituții de presă care nu sunt, în realitate decât niște întreprinderi individuale și atât, dar ai căror individualiști sunt oameni care au trecut pe la acest post de radio și care datorează, într-o măsură mai mare sau mai mică și cariera lor celor învățate acolo, nu au pomenit nimic despre plecatul dintre noi! Până la urmă este treaba lor, fiecare cu caracterul său, chiar nu ne interesează!…
Ceea ce este, totuși – jenant este faptul că la postul de radio pe care l-a fondat Aurel David nu s-a pomenit un cuvânt despre moartea acestuia! Așa ne-au spus cei care au căutat să asculte cuvinte cernite la acest post! N-au auzit!…
Pe site-ul instituției aflăm de toate, când se joacă nu știu ce meci de fotbal, când se închid gazele și alte alea, dar nimic despre Aurel David!
Să vă fie rușine, deștepților!
Încă mai sperăm că patronul nu a știut deși ar fi putut afla asta, așa cum cunoaște o grămadă de zvonuri și bârfoteci ! Dar dacă și el a știut și de fapt el a dat ordin să nu se pomenească nimica(asta fiind o practică, după cum ni s-a spus!) atunci nu rămâne decât o singură concluzie pe care o spunem cu toată creștinătatea din noi: Dumnezeu le vede, le judecă și le răsplătește!
Așa să te ajute Dumnezeu!…
P.S.-Și ca jena să fie totală, singura referire este pe pagina de Facebook a postului de radio, fără niciun fel de comunicat! S-a pus o poză și cineva a întrebat – Apropo, mai trăiește domnul David? Iar răspunsul a fost —“Din păcate, a murit”! Atât!
Apropo, Dumnezeu să-l ierte pe Aurel David! Că marți a fost înmormântat! Măcar atât!…