JOB DE VARĂ ÎN GERMANIA PENTRU STUDENŢI

În perioada următoare, studenții care doresc să aplice pentru un job pe perioada vacanţei de vară în anul 2019 (minim 2 luni) în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă/ respectiv Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.
Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană.
Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi obţinute de la consilierul EURES din judeţul dumneavoastră de domiciliu, sau judeţul în care se află instituiţia de învăţământ superior în care sunteţi înregistraţi. Date de contact ale consilierilor EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă/ respectiv Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, se găsesc pe portalul EURES România, la adresa http://eures.anofm.ro, rubrica Contact.
Termen limită pentru înregistrare este: 14 februarie 2019.