JUDEŢUL CĂLĂRAŞI A URCAT PE LOCUL 4 LA ÎNCASĂRI!

*,,După marile judeţe Prahova, Dâmboviţa şi Argeş *Am depăşit Teleorman, Ialomiţa şi Giurgiu”

Faţă de anul trecut, în ceea ce priveşte încasările la bugetul de stat pentru judeţul Călăraşi, creşterea a fost de 25%. S-au încasat 600 de miliarde lei vechi comparativ cu anul trecut.
Săptămâna trecută directorul ANAF Călăraşi, Nicolae Ţifrea, a declarat că nivelul la încasări pentru judeţul Călăraşi a crescut, judeţul nostru poziţionându-se pe locul 4 în urma creşterii încasărilor – ,,S-au încasat 600 de miliarde vechi. Faţă de anul trecut am avut o creştere de 25%, iar dacă ne raportăm la încasările efective pe 6 luni, la Călăraşi s-au încasat vreo 600 de miliarde bani vechi decât anul trecut. Judeţul nostru este în plină dezvoltare. Dacă acum vreo doi ani, din cele şapte judeţe, eram la coadă ca şi program şi încasări, anul acesta suntem pe locul 4, după marile judeţe Prahova, Dâmboviţa şi Argeş. Am depăşit Teleorman, Ialomiţa şi Giurgiu.”
Această creştere se datorează dezvoltării economice a judeţului: „Creşterea încasărilor se datorează dezvoltării economice a judeţului. Aceste impozite se calculează la nişte venituri înregistrate şi declarate. Şi munca noastră a fost destul de importantă. Avem un grad de conformare printre cele mai mari din ţară, adică 90% din oameni declară şi plătesc.”
Creşterea nivelului de încasări asigură un viitor bun al judeţului Călăraşi, datorită oamenilor care se conformează.