JURNALUL DE ANCHETĂ

Drogurile – o afacere de… Stat?!…

CUM AU AJUNS DROGURILE LA CĂLĂRAȘI?!… ȘI ÎN TOATĂ ROMÂNIA!…

*Toată lumea se întreabă, nimeni nu răspunde!

Desigur, fenomenul a luat o amploare națională! Pentru că devine tot mai evident că este o adevărată afacere de… Stat!

GATA, S-A REZOLVAT! ROMÂNIA INFESTATĂ DE DROGURI!

Practic, în acest moment în diferite zone ale municipiului reședință de județ se constată prezența drogurilor, pe față! Toată lumea știa astăzi – inclusiv elevii(!) – Că în zona Liceului Agricol apar tot felul de ciudățenii, de la personaje dubioase până la tineri – inclusiv aproape copilași – luați de vise, pierduți în plină zi! Unii sunt luați de poliție, alții nu sunt băgați în seamă, dar fenomenul a devenit unul aproape obișnuit!

O FI ADEVĂRAT?

Unul dintre zvonurile care circulă este că rețeaua respectivă a devenit activă și în Călărași mai ales în momentul în care un anumit personaj (de la București) a fost numit într-o anumită funcție, la Călărași! O funcție care ar fi trebuit să se ocupe tocmai de combaterea acestui fenomen, dar se pare că personajul respectiv avea legătură directă cu o asemenea rețea care a devenit activă, fără probleme, chiar la Călărași! Nu știm dacă este așa, ceea ce știm cu siguranță este că acest fenomen a devenit unul național, o afacere de Stat în care Statul Român este complet depășit! Iar lucrurile acestea au devenit evidente în aceste zile, după faimosul festival de la malul mării !

“NIMENI NU SE UITA LA SPECTACOLE! PE ȘAPTE SCENE – UNA LÂNGĂ ALTA! TOȚI ERAU PREOCUPAȚI DE CU TOTUL ȘI CU TOTUL ALTCEVA! MAI ALES MINORII”!…

Sunt informațiile care ne-au fost furnizate de oameni care au participat la acest festival și care au rămas uimiți de bunăvoința jandarmilor care se făceau că plouă, a celor de la intrare care nu observau că niște micuți de 13 – 14 – 16 ani veneau la festival, ca să nu mai vorbim despre mirosul absolut bestial care arăta că acolo se întâmplă ceva! Ilegal! Foarte periculos!
Dar pentru că noi nu am fost, efectiv, acolo având încredere în sursele noastre, iată informații despre consumul efectiv de droguri petrecut la acest festival, un exemplu că în România se întâmplă ceva grav! Inclusiv la Călărași!…