JURNALUL DE SCANDAL

Dilema săptămânii –

DE CE O FEMEIE PLESNEȘTE UN BĂRBAT? CARE NU-I ESTE SOȚ! SCANDALUL ANA MARIA PRODAN – DAN ALEXA -MULTE ĂNTREBĂRI! MULTE RĂSPUNSURI! ȘI MAI MULTĂ MANIPULARE!…

Nu ne place să ne băgăm în viețile altora, dar când am constatat că întreaga aventură a echipei de fotbal Dunărea Călărași a fost o reușită doar pentru… afacerea transferurilor de care nu este străină Ana Maria Prodan, ne-am reamintit toate cele care s-au spus despre această relație. Am și publicat toate informațiile în legătură cu acest subiect.

Jurnalul de Călărași din 13.11.2018

IAR ACUM…

RADU BANCIU, REACȚIE FABULOASĂ DUPĂ CE A VĂZUT IMAGINILE ÎN CARE ANA MARIA PRODAN ÎL LOVEȘTE ÎN PLINĂ FIGURĂ PE DAN ALEXA

Imaginile sunt de-a dreptul uluitoare! La finalul meciului Astra Giurgiu – FC Botosani, incheiat 2-2, Anamaria Prodan și Dan Alexa au un dialog aparent liniștit, dar imediat impresara îl lovește cu pumnul în gură. Scenele au fost îndelung comentate, dar Radu Banciu a avut o reacție plină de umor. Astfel, incomodul prezentator al emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1TV, a postat, pe pagina de socializare, filmulețul cu incredibilul incident și a scris deasupra: ”Lovitura zilei nu vine de la Wimbledon!”
Cu doar câteva ore înainte, Simona Halep câștiga Wimbledon 2019, cu o victorie uriașă în fața Serenei Williams, care era favorită, scor 6-2, 6-2. A fost, pe drept, numită lovitura zilei, doar că lovitura, de data asta chiar la propriu, a venit de la Anamaria Prodan, iar Radu Banciu nu avea cum să rateze o asemenea ocazie.

LAURENŢIU REGHECAMPF A REVENIT CU NOI EXPLICAŢII! ANTRENORUL A VORBIT PE LARG DESPRE CONFLICTUL DINTRE SOŢIA SA ŞI DAN ALEXA

Laurenţiu Reghecampf a explicat ce s-a întâmplat între soţia sa, Anamaria Prodan, şi antrenorul Astrei, Dan Alexa, într-un interviu acordat pentru Cancan.ro. Scene uluitoare s-au petrecut la puţin timp după finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoşani, meci încheiat 2-2. Soţia lui Reghecampf a urcat în maşină şi a vrut să plece, dar s-a răzgândit brusc. A coborât şi a intrat în sediul clubului, iar la lift s-a întâlnit cu Dan Alexa. Nici două vorbe nu au schimbat şi, imediat, aceasta l-a lovit cu pumnul pe Alexa. Acesta s-a întors şi a ieşit în curtea stadionului. Soţia lui Reghecampf l-a urmat.
În primă fază, antrenorul a spus că nu ştie ce s-a întâmplat. După ce s-a consultat şi cu soţia sa, antrenorul lui Al-Wasl a oferit o declaraţie amplă, în care a explicat că soţia sa şi Dan Alexa au o relaţie specială şi că incidentul ar fi pornit din cauza unor transferuri care nu au confirmat. Totodată, Laurenţiu Reghecampf regretă incidentul şi are încredere că Dan Alexa va depăşi această perioadă, urându-i, totodată, mult succes în cariera de antrenor.

Laurenţiu Reghecampf a vorbit pe larg despre ce s-a întâmplat: „Ana este soţia mea şi o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu şi ce vorbesc toţi! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea şi Dan, din cauza faptului că jucatorii aduşi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă şi astfel de lucruri în momentul când vrei să construieşti o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România”, a spus Reghecampf, pentru Cancan.ro.

GIGI BECALI A AVUT ŞI EL O REACŢIE ŞOCANTĂ, ÎN DIRECT LA ANTENA 3:

„Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat el. Eu dacă eram, o luam de păr, o tăvăleam şi o tundeam”, a spus Becali.

SURPRIZĂ DE PROPORȚII! REGHE NU MAI STĂ PE GÂNDURI DUPĂ SCANDALUL DINTRE SOȚIA SA ȘI DAN ALEXA: ANAMARIA PRODAN, LUATĂ PRIN SURPRINDERE

Incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa a ținut prima pagină a ziarelor în ultimele zile. Dacă inițial, Laurențiu Reghecampf a fost reținut în declarații, gestul făcut astăzi nu lasă loc de interpretări. S-a speculat că principala cauză a incidentului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa ar fi o legătură amoroasă dintre cei doi. Aceștia, la unison cu Laurențiu Reghecampf, au dezmințit informațiile, ba mai mult, fostul antrenor al Stelei a declarat că Dan Alexa îi este prieten apropiat. Însă Laurențiu Reghecampf nu s-a oprit aici. În această dimineață, Anamaria Prodan a primit de la soțul său un ceas Richard Mille care valorează nu mai puțin de 180.000 euro, semn că cei doi reușesc să nu lase bârfele din exterior să le afecteze relația. Acesta nu este primul moment în care Reghecampf recurge la asemenea gesturi costisitoare. Potrivit Cancan, numai în ultimul an, acesta i-a dăruit soției sale n bolid de 180.000 de euro și o geantă Hermes Birkin, în valoare de aproximativ 15.000 de euro precum și alte bijutrerii în valoare de aproximativ 600.000 de euro, printre care un ceas bătut în diamante Audemairs Piguet de 200.000 de euro sau colecția de brățări Cartier, care se ridică la o valoare totală de aproximativ 215.000 de euro.

ANAMARIA PRODAN A RECUNOSCUT TOT! REACŢIE INCREDIBILĂ PRIVIND RELAŢIA CU DAN ALEXA: SUNT MULT PREA FERICITĂ

Reacţie bombă a Aneimaria Prodan în scandalul momentului. Incredibil ce spune despre relaţia pe care o are cu Dan Alexa după ce a fost filmată în timp ce îi dădea o palmă în public. Ultimele informaţii ar trebui să îl pună pe Reghe pe gânduri. Anamaria Prodan a fost acuzată că ar avea de ceva timp o relație cu Dan Alexa. Antrenorul divorțase de soția lui, iar sexy impresara se vedea din ce în ce mai rar cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a vorbit fără reţineri despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Dan Alexa. Sexy impresara susține că între ei nu există nimic și că dacă s-ar fi întâmplat ceva, presa sigur ar fi aflat. „Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman”, a spus Anamaria Prodan potrivit GSP. „Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a mai spus Anamaria Prodan.
„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi, de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!”, a încheiat Anamaria Prodan.

ANAMARIA PRODAN, ATAC LA ADRESA LUI CORNEL DINU DUPĂ CE DINAMOVISTUL A VORBIT DESPRE SCANDALUL DAN ALEXA

Cornel Dinu a ironizat-o, marți, pe Anamaria Prodan, după ce impresara a fost surprinsă în timp ce îl lovește în plină figură pe Dan Alexa. Deranjată de comentariile dinamovistului, soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut câteva comentarii acide la adresa lui. „Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: ‘asta cultivăm, asta avem’. Deci am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului înnăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu niște fraieri care merg pe procente”, a spus Cornel Dinu despre Prodan la TV Telekom Sport. Anamaria Prodan a ripostat cu un mesaj publicat pe contul ei de Instagram, spunând că Dinu se închină, de fapt, ca la o icoana la ea. „Admirația e clară, domnește tăcut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizantă și distructivă. Tipul de admirație îndiguită și silită să se ascundă în discursuri de o retorică uneori agresivă, alteori reținută. Mi s-a mai spus că domnul Dinu mă visează noaptea. Vă garantez că dacă stau în preajma lui se închină ca la o icoana la mine. Acum sunt convinsă că toate ieșirile dânsului în decor la adresa mea au o justificare”, a scris Prodan pe Instagram. Într-o intervenție telefonică la GSP Live, impresara a continuat atacul la adresa lui Cornel Dinu. „Un bărbat este fascinat de o femeie care nu-i dă foarte multă importanță. Este un adversar pe măsura pentru mine. Domnia sa recunoaște că sunt genială. Iar eu sunt genială, într-adevăr. Am un plus că sunt femeie. În lumea asta nu are importanță daca ești geniul al binelui sau al răului. Eu și Dinu suntem coloși în țara asta. Dar eu sunt cea mai puternică femeie pe care Dinu a văzut-o vreodată și ar dori foarte tare să fie atât de sclipitor cum sunt eu, chiar pe partea răului. (…)Pentru mine, Dinu, dacă elimini mizeria din el, rămâne un procent mic de 1 la sută care valoreaza enorm”, a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

POANTA SĂTĂMÂNII