JURNALUL DE SECURIȘTI – „MÂNDRIA ȚĂRII”!

Din ciclul – Securiști, “mândria țării”!

CINE I-A FĂCUT SĂ TACĂ?!…

Au vreo legătură răzgândelile lui Teodorovici cu… diploma aia pe care a primit-o de la Academia Securității?!…

DAR TĂCEREA DE LA CONGRES A OLGUȚEI VASILESCU?!…

Exact așa s-au petrecut lucrurile – ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici a anunțat că se retrage din competiția pentru funcția de președinte-executiv al partidului, după care, după o noapte a anunțat că… va candida!
Toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat în noaptea aia? Gurile rele și mai bine informate ne invită să facem legătura între aceste răzgândeli și întâmplarea pe care tot el a povestit-o când s-a pomenit, acasă, cu o diplomă de la… Academia Securității despre care habar nu avea de ce a primit-o!
Și acum, după ce a câștigat prin vot postul de președinte-executiv a răspuns cu aplomb că habar n-are cu ce se ocupă această funcție!
Este un sistem bine cunoscut aplicat în politica actuală –“Eu sunt mic, nu știu nimic”! Deși, Orlando e cam mare!…

NR– Și pentru că tot ne aflăm în zona scenaritei, iată ce ne-au sugerat cei mai bine informați că ar fi bine să știm și eventual să și facem public:

DE CE, LA RÂNDUL EI, A TĂCUT OLGUȚA VASILESCU?!

De la care se așteptau mari scandaluri, mari vorbe, mari dezvăluiri în timpul Congresului? Ciocu’ mic și joc de glezne, nu a zis nimic pentru că – așa zic gurile rele – s-ar fi făcut un scenariu în capcana căruia ar fi căzut și Manda, dar și Olguța!

Concluzia? – Noua Securitate a pus P… și pe PSD!
Adică rămâne prizonieră toată țara?!… Chiar așa să fie?!…

Din ciclul – Securiști, “mândria” țării!

AȘA ARATĂ… ORDINUL DE ZI PE UNITATE!

•“Dar cum de v-ați permis, mă, nenorociților să filmați un copil și să puneți filmarea pe internet fără acordul lui?” •Ce dacă acel copil era făcut praf de procuroare?!…

O NOUĂ OCAZIE DE A-I DESCOPERI PE… ACOPERIȚI!

Am vorbit, de-a lungul timpului despre tot ceea ce se întâmplă în țara noastră în privința ”Noii Securități” fiind printre puținii care au curajul să spună, în continuare, adevărul! Nu suntem dependenți de nimeni și cât timp vom mai rezista ne vom păstra independența! În condițiile în care presa, alături de politică, reprezintă spațiile cele mai infestate de securiști de tip vechi și nou!
S-a făcut multă vorbire despre luarea cu asalt a casei în care se găsea o fetiță de opt ani care trebuia luată cu forța și dusă (chipurile!) la IML! De fapt dată înapoi așa-zișilor părinți, de fapt cei care au cumpărat fetița ca pe un… cățel! Că de sentimente n-am băgat de seamă, dar asta este povestea lor…
Ceea ce a devenit extrem de interesant a fost ceea ce s-a întâmplat cam de-a treia zi, după ce scandalul devenise național și băieții cu ghilimelele de rigoare nu prea mai aveau ieșire! Dintr-o dată, la mai multe televiziuni – majoritatea de știri, dar nu numai – au apărut niște dătători cu părerea, comentatori, analiști – ziceți-le cum vreți, tot securiști sunt – care dintr-o dată au început să spună toți aceeași poezie: “cum de și-au permis ăștia să filmeze un copil fără acordul lui?” Te doare capul, te apucă nervii, ajungi să intri în dambla, chiar în halul ăsta de proști să ne creadă ăștia pe noi? Chiar așa, chiar atât de proști ne cred!
Adică nu faptul că s-a încălcat legea protecției copilului de către un oficial al statului român era important ci de ce și-a permis cineva să filmeze această ilegalitate! Vă dați seama câte cazuri de acest fel s-or mai fi întâmplat în România dar dacă nu au fost filmate și nu au fost promovate n-a știut nimeni de ei, oamenii au rămas cu supărarea, cu plânsul, iar răpirea copiilor s-a făcut ca la carte!
Ăsta este subiectul, nătărăilor, nu ceea ce vi s-a dictat vouă ca să întoarceți discuția în altă direcție! Securiști-rușinea țării!…