JURNALUL DE SPORT – GALA INTERNAȚIONALĂ LA CĂLĂRAȘI!

*Gabriela Amzaru – AZA a cântat imnul ÎN GALA COLOSSEUM XIII

Ionuţ „Pitbull” Atodiresei a dat recital în penultima sa luptă din carieră. L-a învins prin knock-out pe georgianul Aleksandre Gamqrelidze.
„Am avut un pic de muncă cu el, lovea destul de tare, inimos, dar până nu a mai reuşit şi nu a mai putut să continue,” a declarat după meci Ionuţ Atodiresei.
Pitbull a sărbătorit alături de fiica sa victoria şi apoi s-a bucurat şi de succesul elevului său, Marian Dinu, în faţa lui Anghel Cardoş.

Lui Cosmin Ionescu i s-a cântat imnul în confruntarea pentru centura Colosseum la 86 de kilograme. „The Silent Killer” l-a avut adversar pe Milos Cvetitanin, iar sârbul a încercat o lovitură de senzaţie. Cosmin Ionescu nu s-a lăsat intimidat, l-a luat la pumni pe Milos şi a păstrat centura în România.
Spectaculos a fost şi meciul dintre Cristian Milea şi Serghei Paliuga. „The Fastest” nu i-a dat nicio şansă ucraineanului, care s-a bucurat pentru simplul fapt că a rezistat trei runde.

Gabriela Amzaru – AZA – “A fost o onoare pentru mine să cânt imnul național în fața călărășenilor mei, în orașul meu natal! Îi mulțumesc viceprimarului, Dragoș Coman pentru această oportunitate și ori de câte ori voi avea ocazia, am să o fac din suflet!”

fznor

“Mă bucur că am reușit să organizăm această gală la Călărași. Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături pentru a putea avea acest eveniment la Călărași! Încă o dată s-a vorbit de bine din și despre Călărași!” – viceprimar, Dragoș Coman

fznor
fznor