JURNALUL DEZVĂLUIRILOR – CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE CAZUL SORINA ȘI PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS?!…

*Ipoteze șocante! *De la scandalul fetiței înfiate la debarcarea lui… Klaus Iohannis!

LEGĂTURA DINTRE SCANDALUL PROCUROAREA, SACRIFICAREA LUI RAREȘ ȘI PUNEREA ÎN ȘAH A LUI IOHANNIS

Chestiunea cu procuroarea horror care s-a luat la trântă cu micuța Sorina, ca să pună în aplicare o decizie de instanță pe care a dat-o soția șefului ei, e doar o piesă mică din puzzle. Dacă ne detașăm de emoția colectivă și ne depărtăm să privim imaginea de ansamblu, atunci începem să înțelegem ce se întamplă în această democrație tribală pe care o trăim în România.

Și Rareș Bogdan face parte din acest puzzle. Sigur, că o să mă întrebați ce legatură este între Rareș Bogdan și cazul procuroarei. O procuroare care este vinovată, să ne înțelegem din capul locului. Dar care, pe emoția colectivă – așa cum ziceam, tribală – este sacrificată și dată la popor, ca „s-o fiarbă-n cazan și s-o mănânce”! Așa cum Rareș Bogdan a fost sacrificat în prima instanță și dat la Bruxelles. Pentru cine nu înțelege că România este condusă în special din afară, cu sprijin intern din partea serviciilor de informații și poli de putere politică nu are sens să citească mai departe acest articol. Economia românească aparține firmelor sub acoperire ale serviciilor secrete, precum și multinaționalelor. Restul e „vax albina, crema puca”!

NE ÎNTOARCEM PUȚIN ÎN TIMP – LA PRIMA CANDIDATURĂ A LUI KLAUS IOHANNIS

Sașul din Sibiu, bine înfipt în masoneria germană, sprijinit direct de Anghela Merkel, nu era în stare să lege două vorbe la dezbaterile televizate cu Victor Ponta, zis și „Dottore”, sosit pe aripa veche a SIE cu acordul lupilor bătrani din Securitatea lui Ceaușescu, pus la Guvern ca premier, mai apoi ca „trăgător de preș” al celui care trebuia cu adevărat să candideze la președinția României în locul lui Iohannis, anume Crin Antonescu. De afară, însă, se decide că nu Antonescu, ci Iohannis trebuie să candideze, așa că Ponta face o pirueta și îl sacrifică – o să insist pe acest „sacrificiu” pentru conotația sa tribal-masonico-securistă – pe Antonescu. Lui Ponta i s-a vândut iluzia că Iohannis ar fi o pradă ușoară. Ăia de afară, însă, de la NATO și UE, văd că Ponta deține Guvernul, PSD deține Parlamentul, și tot Ponta, ca președinte al PSD, e pe cale să devină clar președintele României. Nu e bine! Nu e bine deloc!
Într-o țară aflată pe „Coridorul Sanitar” al Europei, în coasta Rusiei, niciodată o persoană, chiar și un grup de persoane dintr-un partid, nu trebuie să dețină puterea absolută. Pentru simplu motiv că, la un moment dat, nu mai face ce i se dictează. Vezi, de pildă, relația Erdogan-NATO. „Dacă acest Ponta o virează cu rușii?!”, și-au zis „Ăi Mari”. Și s-a activat planul de tip „Cambridge Analytica”. Iohannis face peste noapte 1 milion de like-uri, ceea ce până și Rihannei sau lui Mick Jagger i-ar fi imposibil, cu sprijin direct de la specialiștii în manipulare pe rețele sociale, se creează o emoție colectivă fără precedent și, în ciuda mesajului inexistent al lui Iohannis, acesta devine președintele României. Ponta rămâne la Guvern, într-o primă etapă, dar și președinte al PSD, majoritar în parlament cu alianțe solide.

Ponta nu înțelege în ce rol se află în continuare, dar și pe fondul unui război intern-extern, între servicii și diverși poli de influență și putere (nu numai ambasade, ci și construcții „underground” interne) apare o nouă emoție populară, prilejuită de incendiul provocat de la „Colectiv” (Ziuanews a susținut încă de la inceput că a fost un eveniment premeditat, ceea ce acum și alte ziare încearcă să demonstreze, aducând diverse argumente și probe). Pe fondul „Colectiv”, Ponta cade, Iohannis îl desemnează pe Dacian Cioloș (adus de afară, cu sprijinul și la ordinul Franco-Germaniei) ca premier tehnocrat, cu rol figurativ, de a păstra puterea împărțită între Guvern și Parlament (via Iohannis), iar puterea judecatorească este supusă primelor schimbări după ce binomul Coldea-Kovesi este devoalat cu scandal. Între timp, Liviu Dragnea pune mâna pe PSD, iar Ponta ajunge „pieton”, chemat prin procese și anchete la DNA – Portocală. Totodată, exponentul „la vedere” al firmelor sub acoperire „fuge” din țara în Serbia, adica Sebastian Ghiță.
Ajungem într-o etapă în care acum taman Iohannis e pe cale să ia puterea absolută, alături de tehnocrați, dar și cu „blaturile” din parlament cu pesediștii. Nu Iohannis e problema, ci Germania, ci Franta, direct opozabile în acel moment față de SUA. Unde se instalase Donald Trump și de unde spre România vin alte „radiații”. Intențiile americane se suprapun cu cele rusești și israeliene. Din tripleta asta, în dauna Franco-Germaniei paralizată de votul de la Brexit, PSD este „scos” partid câștigător al alegerilor parlamentare din 2016, cu un scor zdrobitor, care îi dă prilejul lui Liviu Dragnea să se creadă pe cai mari, iar cei din afară din tripleta amintită, îi oferă „garanții” că e Zeul-Zeilor! Ascensiunea lui Dragnea și ghidonarea acestuia spre a forma un stat totalitar, camuflat într-o aberație de social-democrație naționalistă, perfect pentru interesele militare din toate părțile, devine misiune pentru toate forțele interne și externe. Odată cu asta și Operațiunea „Mutilarea Justiției” începe. Chestiunea cu Justiția devine kryptonita lui „Supeman” Dragnea. Ceea ce l-a și doborât!

REVENIM LA ZI

După 26 mai 2019, căci operațiunea începută cu instalarea lui Iohannis și înfrângerea lui Ponta s-a încheiat abia acum, cu condamnarea și încarcerarea lui Liviu Dragnea. Cine sunt câștigătorii europarlamentarelor? În primul rand USR-PLUS, o construcție sorosisto-securistă, cu toți fiii și fiicele „cârtițelor” și „conservelor” pe care rețelele serviciilor ceaușiste le-au lăsat în străinatate. Cu un Dan Barna care a apărut din neant, să înlocuiască un alt „maur care și-a facut datoria”. Nicușor Dan. Despre care vom mai vorbi, căci e menit să-i fie contracandidat Gabrielei Firea. La PNL, câștigul i se datorează lui Rareș Bogdan, care a adus cel putin 8% din voturi, pentru că altfel, liberalii lui Orban nu ar fi realizat nimic, iar partidul ar fi avut imediat soarta de odinioară a PNȚ-CD. Iohannis zice și el că a câștigat și-i acordă credite mari tot celui pe care-l numise „Number One”, adică Rareș Bogdan.

Să reviziuim! „Ăia de afară” – cel puțin la o primă vedere – pare că-l vor pe Dan Barna viitorul președinte al României. Pentru asta, într-o primă manevră l-au „extras” pe Dacian Cioloș (care voia și el la președintie) și l-au făcut sefului unui grup Renew Europe, sub pulpana lui Macron, la Bruxelles. Cioloș a înțeles mesajul și a fost mulțumit. O a doua manevră a fost că lui Iohannis i s-a vânturat pe la nas funcția de președinte al Consiliului Europei, iar sașul a lăsat să se înțeleagă că dacă e să fie o acceptă fără discuții. Deocamdată sunt negocieri aprige pe tema funcției europene, Iohannis fiind în stand-by „cu motoarele pornite”. La rândul lui, Ludovic Orban l-a propus pe Rareș Bogdan liderul unui grup fantomatic de la Bruxelles, numai ca să scape de el (pe lângă faptul că Rareș ar putea fi oricând prezidențiabil în locul lui Iohannis dacă acesta din urma ajunge președinte al CE, că doar primul e „Number One”). Rareș, însă, „n-a înțeles”, așa cum a făcut Cioloș și a iesit la bătaie pentru electoratul său, pentru promisiunile pe care le-a făcut în campanie, iar asta includea și șefia PNL București, blocajul USR și „stop-joc” la Nicușor Dan.

Ș-acum ne întoarcem la nebunia cu procuroarea din scandalul adopției. Chestiunea cu adopțiile în România e sensibilă, încă de când acestea se făceau pe bandă, pe vremea lui Adrian Năstase, când a intervenit baroneasa Ema Nicholsson. Rețelele de adopții care câștigau milioane de dolari și apoi euro din traficul cu copii au trecut de la suprafață în underground. Filiere de judecători, procurori, avocați, scouteri, angajați la „protecția copilului” etc. au funcționat pe mai departe. Și au făcut mii sau zeci de mii de adopții internaționale, în principal în SUA, în secundar UE. Acum, cu cazul procuroarei Pițurcă s-a „instrumentat” un nou caz care să creeze emoție colectivă și isterie în masă, menit să-l blocheze la mantinelă, în imposibilitatea de a „juca” pe Klaus Iohannis cu câteva luni înaintea campaniei electorale. Iar sforile se trag pentru candidatul USR, cum spuneam.
Klaus Iohannis a fost implicat în primii ani după decembrie ’89 în câteva cazuri de adopție internațională, există articole de presă scrise, filmări video pe Youtube etc. De aia tace Iohannis în scandalul procuroarei. Iohannis este pus în șah. Daca nu cumva chiar în șah mat. Ca să-i facă culoar lui Barna. Iohannis nu mai poate să fie atacat tot cu casele din Sibiu și cum le închiriază el nu știu cui, sau cum au fost dobândite. Asta e chestiune veche.

IOHANNIS POATE FI ATACAT CU ADOPȚIILE – ȘI ASA A ȘI FOST ATACAT – IAR OPERAȚIUNEA A REUȘIT!

Așa că Iohannis poate fi atacat cu adopțiile. Și așa a și fost atacat. Iar operațiunea a reușit.
Iohannis, pus „pe tușă”, nu a mai putut interveni în războiul Rareș Bogdan cu Ludovic Orban de partea lui „Number One” (care avea și sprijinul a peste 600 de membri ai organizației PNL București, care i-au adresat o scrisoare deschisă de sprijin). Cei de afară pare să fi decis ca Bucureștii, ca și orașele principale din România, ca și președinția României în sine, să aparțina noii formațiuni create artificial numită USR. De aia l-au și „exportat” pe tânărul și nelinistitul Rareș Bogdan, alături de Dacian Cioloș și toți „elefanții” și „dinozaurii” (alde Vasile Blaga, Rovana Plumb etc.) la Bruxelles, ca să se dea impresia că se „curăță” scena politică românească. Iar noi am ramas la București cu aceeași democrație tribală, tot fără autostrăzi, la cheremul celor de afară și a serviciilor, ceea ce numim generic „statul paralel”, despre care Viorica Dăncilă a spus că n-are habar. Putem sta liniștiti, dacă Dăncilă n-a auzit, atunci nu există!
Bogdan Comaroni