JURNALUL SĂPTĂMÂNII

Răspuns la o întrebare –
A LUAT FOC CONSILUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI?!…


Într-adevăr, pentru cei cu acces la informațiile oficiale, în noaptea de duminică spre luni a venit o informație care, lapidar, spună exact așa: “Incendiu acoperiș clădire Consilul Județean Călărași, fără victime”!
Desigur, primind în miez de noapte o asemenea informație nu poti să nu te întrebi ce s-a întâmplat, în condițiile în care se știa că în acea seară s-au încheiat manifestările de la “Zilele Orașului Călărași” și să nu ai suspiciunea că ar fi avut legătură cu acest eveniment.
Verificările făcute imediat au generat această informație: în urma focurilor de artificii care s-au realizat la finalul manifestărilor sărbătorești un rest al unui asemenea dispozitiv a rămas pe acoperișul Consiliului Județean unde a ars mocnit, declanșând un foc care a cuprins acoperișul Consiliului Județean, în zona Centrului Cultural!
Cum Centrul Cultural se găsește în același spațiu în care se găsește și Consilul Județean, practic informația era corectă și din acest punct de vedere. Din verificările efectuate am aflat că a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 10 m², intervenția rapidă a angajaților de la pază cu extinctoarele din dotare oprind incendiul și reducând pericolul ca acesta să se extindă! După care au venit la fața locului și pompierii.
Desigur, aceasta este informația, pur și simplu, noi ne întrebăm, totuși – cine a organizat acest foc de artificii?
– Cum a fost el supravegheat?
– De unde s-au lansat artificiile respective?
Și, fără niciun fel de supărare, de ce nu s-a urmărit spațiul din jur și după ce s-a terminat focul de artificii, obligația revenindu-i tot celui care a organizat acest spectacol.
Sunt câteva întrebări pe care le-am pus și pe care le punem, de data aceasta, public pentru că un eveniment reușit, până la urmă se putea încheia chiar tragic!

ADR – 20 DE ANI!
*ADR Sud-Muntenia- bilanț la 20 de ani de la înființare (1998-2018)

Surprize!… Surprize!…
LA CĂLĂRAȘI – BLOCURI FĂCUTE DE CHINEZI!

Ultima oră și… ceva!
MOTREANU SE ÎNTOARCE! ALĂTURI DE BLAGA ȘI CRIN ANTONESCU!


*CEL CARE TREBUIA SĂ FIE PREȘEDINTELE LIBERALILOR, REVINE!

*ORBAN, ALEGERI EUROPARLAMENTARE – PRIMELE NUME ÎNSCRISE PE LISTĂ

*REVINE CRIN ANTONESCU?