LA ANIVERSAREA „EMINESCU- 50“- ATELIER DE JURNALISM!…

Multe vor fi evenimentele care vor marca împlinirea a 50 de ani de existenţă a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu“, din Călăraşi. Şi fiecare în parte va puncta un domeniu de interes. Vom constata, atunci, că mulţi dintre absolvenţii liceului au devenit, la rândul lor, personalităţi în domeniile lor. Unele extrem de importante, la nivel naţional. Vom prezenta, vom relata tot ceea ce se leagă de evenimentele ce vor marca aniversarea a 50 de ani, inclusiv ne vom referi la atelierele- 11 (unsprezece!) care vor fi deschise vineri, începând cu ora 11, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“.
Deocamdată, pentru deschidere, vă informăm că va exista şi un atelier de jurnalism, unul în care vor fi abordate problemele jurnalismului, ale presei:
„Jurnalismul nu va fi niciodată silenţios: aceasta este cea mai mare virtute, dar şi cea mai mare slăbiciune a jurnalismului.“- Henry Anatole Grunwald
Atelierul va fi coordonat de prof.dr.Sorin Danciu- acesta fiind invitat de organizatori să participe la atelier, alături de prof.Magda Ştefan.
Dacă sunteţi curioşi să participaţi la un asemenea atelier, sunteţi invitaţi vineri, 10 iunie, ora 11, la Sala 21 din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“.