LA CĂLĂRAŞI- CRIMĂ DEMENTĂ! ŞI O SINUCIDERE ÎNGROZITOARE!

Că am ajuns o ţară bolnavă în care oamenii au ajuns, la rândul lor, să facă… nefăcute, o ştiam de mai multă vreme. De altfel, Călăraşiul, până la instalarea şantierului Combinatului Siderurgic nici nu avusese de-a face cu vreo crimă- prima s-a întâmplat chiar atunci! Se schimbau vremurile… În rău!
Cu atât mai de neînţeles (dar şi de zguduitoare) a fost informaţia privind o crimă şi o sinucidere petrecută într-o familie din Călăraşi! Oameni ajunşi la vârsta în care erau bunici, cei doi care au dispărut de pe pământ au ajuns într-o situaţie îngrozitoare! De altfel, dincolo de faptul că era o familie înstărită, fără probleme materiale, despre Vişan Zeciu se spune, în zonă, că „era un om foarte rău, răzbunător, în stare de orice!“
Un om la 73 de ani şi-a ucis soţia, iar cauzele pot să se regăsească în probleme psihice grave cu care s-a confruntat! Şi care nu au fost depistate la timp! Să fii gelos, la 73 de ani, este, într-adevăr, greu de înţeles şi de acceptat, dar uite că asta se mai poate întâmpla! Din verificările pe care le-am făcut, ar fi vorba de o dereglare psihică, generată, însă, de un acces de gelozie pentru întâmplări care s-ar fi petrecut cu mai multă vreme în urmă. Este vorba, într-adevăr, de ceva incalificabil, dar, acum… despre morţi numai bine!

COMUNICAT DE PRESĂ
Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi vă aduce la cunoştinţă faptul că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi au dispus prin ordonanţa nr. 340/P/2016 din data de 02.07.2016, începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cp rap. la art. 199 alin. 1 Cp şi respectiv art. 188 Cp.
În fapt s-a reţinut că din cuprinsul actului de sesizare din data de 02.07.2016 adresat IPJ Călăraşi de numitul Deacu Florin a reieşit că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 19.00, soţii Zeciu Vişan şi Zeciu Iuliana au fost găsiţi decedaţi la domiciliu.
Din actele de urmărire penală administrate în cauză până în acest moment a rezultat că în noaptea de 01-02.07.2016, în timp ce se aflau la locuinţa situată în mun. Călăraşi, str. Fundătura Cazărmii nr. 10, numitul Zeciu Vişan i-a aplicat soţiei sale Zeciu Iuliana multiple lovituri cu un corp contondent (toporişca) în zona capului şi pe corp, producându-i leziuni grave ce au condus la decesul victimei.
După decesul soţiei sale, numitul Zeciu Vişan s-a sinucis.
BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII CU PUBLICUL AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL CĂLĂRAŞI