La Călărași – DRĂGULIN STĂ MAI BINE ÎN SONDAJE DECÂT PSD!…

CARE, TOT LA CĂLĂRAȘI, STĂ MULT MAI BINE DECÂT PNL-UL!…

O adevărată controversă s-a declanșat, nu cu multe zile în urmă, atunci când primarul municipiului Călărași – Daniel Ștefan Drăgulin a aruncat câteva informații pe piață care au generat numeroase comentarii! Ajungându-se până la situația în care actualului primar i s-a cerut, pur și simplu – să pună sondajul pe masă!…
Cum povestea sondajelor, la Călărași, este atât de discutabilă, mai ales în ultimii ani, când Pielenii au năvălit țara și au aruncat pe piață tot felul de informații care nu stau în picioare la prima adiere de vânt, dar și cum, de-a lungul timpului noi am realizat sondaje care s-au dovedit, pur și simplu corecte și reale, am hotărât să facem noi un sondaj, pe care să-l și dăm publicității atunci când va fi gata!
Până atunci, însă, am pornit în căutarea sondajelor de ultima oră pentru a vedea care ar fi situația în acest moment, la Călărași! Desigur, căutând sondajul respectiv dar și alte verificări ale opiniei publice, de la Călărași, din ultima vreme pentru că s-au tot făcut și se vor tot face asemenea verificări fie de către partide, fie de alte instituții care au interesul să știe care este situația în acest moment în opinia alegătorilor din Călărași.
Concluziile ar fi apropiate de ceea ce a anunțat primarul Drăgulin, cel puțin din aceste puncte de vedere:

1 – PRIMARUL DRĂGULIN SE GĂSEȘTE PE PRIMUL LOC ÎN OPȚIUNILE VOTANȚILOR!

Desigur, iar aici trebuie să fim bine înțeleși, există și numeroși oameni care nu îl apreciază pe primar, că nu am ajuns pe vremea lui Ceaușescu, să avem unanimitate-aproximativ patru din 10 fiind de partea primarului, deci șase având alte opțiuni!
Între cei care ar fi votați împotriva primarului, de data aceasta, interesant este că o parte dintre alegători s-ar îndrepta către primarul PSD indiferent de numele acestuia! Situație extrem de interesantă, având în vedere că PSD încă nu și-a anunțat, la Călărași, candidatul!
Dar și din partea liberalilor mai există opțiuni, iar acestea pot fi luate în calcul și luate în seamă, în condițiile în care pe măsură ce se apropie alegerile rezultatele se pot schimba. Desigur, asta contează și din punctul de vedere al lui Drăgulin care are gânduri mari și proiecte însemnate care dacă vor fi materializate vor face, atunci, diferența!

TOT LA CĂLĂRAȘI, PSD ESTE DEASUPRA LIBERALILOR!

O altă informație interesantă și pe care am verificat-o, deja ea fiind confirmată de realitate: dacă, timp de 10 ani, pe perioada de glorie a lui Filipescu, la Călărași liberalii au fost întotdeauna peste PSD, de la alegerile prezidențiale încoace lucrurile s-au mai schimbat. Desigur, dacă luăm în calcul la alegerile din 2016, majoritatea liberală exista și atunci, însă între timp s-au întâmplat mai multe, de la luptele intestine din cadrul organizației liberale de la Călărași până la situația tot mai controversată a liberalilor, la nivel național! Un partid confruntat cu numeroase probleme care, iată, se răsfrâng și asupra percepției sale în teritoriu!

CONTROVERSE!…

Deci, dacă primarul liberal se află peste PSD, PSD se află peste liberali, la nivelul percepției Partidului și a opțiunilor oamenilor pentru vot în favoarea social -democraților! Cam acestea ar fi primele date de la care pot porni toate comentariile posibile, în privința voturilor! Va urma sondajul nostru!…

NOI ÎI LUĂM ÎN CALCUL DOAR PE CEI CARE VOTEAZĂ!

Facem precizarea, foarte importantă pentru toți cititorii de bună credință – este vorba de sondaje de opinie reale, ale căror ținte sunt stabilite profesionist, în funcție de vârstă, nivelul de pregătire, statutul social, toate elementele necesare pentru un rezultat corect. Și, în primul rând ne interesează opiniile celor care chiar merg la vot, ale celor care chiar votează, nu își dau cu părerea și atât…
Nu așa-zisele sondaje de pe Facebook care nu dau, niciodată, realitățile care trebuie din motive foarte simple: Feisbuciștii, în general, nu vin la vot, la alegeri! Iar pe internet se pot face toate șmecheriile posibile, încât, de exemplu, un “urangutan liliputan “ pe care nu-l citește nici dracu’, are mii de like-uri și accesări doar din două butoane!
Cu mânuța, bineînțeles!…