LA FUNDULEA – OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR

ÎNCĂ O EDIŢIE CE VA DEVENI TRADIŢIE!
18-19 noiembrie 2017 au fost pentru Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea două zile de sărbătoare întrucât aici s-a desfăşurat Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, faza zonală, gimnaziu, băieţi. 13 şcoli din judeţul Călăraşi, zona Lehliu, au răspuns afirmativ invitaţiei LTF de a participa la cea de-a doua ediţie organizată în sala de sport a campusului preuniversitar. Au fost prezenţi peste 130 de participanţi, elevi şi profesori proveniţi de la şcolile: Belciugatele, Săruleşti-Gară, Valea Argovei, Răzvani, Nicolae Bălcescu, Gurbăneşti, Radu-Vodă, „Mircea Nedelciu” Fundulea, Dor-Mărunt, Lehliu-Sat, Tămădău Mare, Dragoş Vodă şi bineînţeles, gazda evenimentului Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea.
Evenimentul a fost posibil graţie colaborării cu: autorităţile locale ale oraşului Fundulea, reprezentate de domnul primar ing. Dorel Dorobanţu, Asociaţia de Părinţi- LTF, reprezentată de domnul Costache Aurel, autorităţile locale ale comunei Dor-Mărunt, reprezentate prin domnul primar Ion Iacomi şi cu susţinerea financiară a sponsorului principal Oscar Downstream SRL.
Ca în orice competiţie sportivă, emoţia a fost starea dominantă. Aceasta s-a îmbinat cu determinarea jucătorilor, cu spiritul de echipă şi fairplay-ul din cadrul celor 30 de meciuri disputate; a fost abundenţă de goluri 129 ca număr, dar şi de bună dispoziţie şi energie asigurate de majoretele LTF.
Campionat (478)
Echipa organizatoare a LTF, coordonată de domnul profesor Emilian Adam, director adjunct şi Carmen-Poliana Maxim, director, s-a dovedit a fi o gazdă caldă şi primitoare, asigurând cazarea în internatul şcolar a participanţilor, dar şi servirea meselor, pe întreaga perioadă a competiţiei, în cadrul cantinei şcolare.
A fost creat un cadru relaxant, propice schimbului de impresii, legării de noi prietenii, astfel încât evenimentul întreg să rămână o amintire plăcută, de neuitat pentru toţi cei înscrişi în competiţie.
Însă, ca în orice întrecere sportivă, din cele 13 şcoli înscrise la startul evenimentului, doar unele au fost câştigătoare. Au fost acordate premii pe echipe, dar şi trofee individuale.
Campionat (908)
Laureaţii acestei competiţii au fost: locul I – Şcoala Gimnazială nr. 1 Răzvani, locul II – Şcoala Gimnazială „Mircea Nedelciu” Fundulea, iar locul al III-lea a fost ocupat de Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea.
În categoria trofeelor individuale, au fost acordate următoarele premii: titlul de cel mai bun portar a fost obţinut de elevul Nedelciu Mihai, de la Şcoala Gimnazială „Mircea Nedelciu” Fundulea, titlul de golgheter de elevul Popa Marian Alexandru, de la Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, iar cel mai bun jucător al competiţiei sportive a fost declarat elevul Cazacu Mario Laurenţiu, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Răzvani.
Campionat (1136)
Distincţiile oferite în cadrul festivităţii de premiere au constat în trofee, medalii, diplome, echipament sportiv, 11 seturi de echipament sportiv pentru primele patru echipe clasate în competiţie, dar şi premii în bani.
Mulţumim sponsorului Oscar Downstram S.R.L., dar şi domnului primar al oraşului Fundulea, ing. Dorel Dorobanţu pentru susţinerea financiară oferită!
Declarăm închisă cea de-a doua ediţie a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, faza zonală, fotbal gimnaziu, băieţi organizată la Fundulea şi avem speranţa că, în 2018, la cea de-a treia ediţie, un număr tot mai mare de şcoli vor trăi emoţia competiţiei, dar şi bucuria reuşitei în campusul preuniversitar de la Fundulea.
2016- 7 şcoli participante, 2017- 13 şcoli participante, 2018- la tot mai multe echipe participante!
PUTEREA STĂ ÎN UNITATEA NOASTRĂ!
Campionat (1209)

Campionat (1236)

thumbnail (4)

thumbnail (6)