LA LEHLIU GARĂ- IULIAN IACOMI- CELE MAI MARI ŞANSE!

Ştefania Moga poate încurca lucrurile?! *Liberalii cred că Laurenţiu Bănescu are şanse!…

ALEGERILE DE LA LEHLIU GARĂ- O ÎNCERCARE PENTRU TOATĂ LUMEA!
Într-adevăr, alegerile de la Lehliu Gară pot reprezenta un moment de referinţă pentru situaţia politică din judeţul Călăraşi, în acest moment. Practic, ne aflăm în faţa câtorva surprize importante:
1. Potenţiala retragere din Parlament a deputatului Iulian Iacomi care vrea să se întoarcă la poziţia de primar!
2. Scoaterea de pe listă a viceprimăriţei Ştefania Moga, prima candidată a PSD la aceste alegeri.
3. Decizia Ştefaniei Moga de a candida- independent!
În aceste condiţii totul este posibil pentru că:

IULIA-IACOMI-LEHLIU-GARAIULIAN IACOMI- PRIMA ŞANSĂ?!…
Aşa spun cei care cunosc zona respectivă, iar argumentele lor ţin de primul mandat al lui Iacomi care a rezolvat multe probleme locuitorilor din toate localităţile cuprinse în circumscripţia electorală din Lehliu Gară. Este motivul pentru care Iacomi mizează pe voturile nedezminţite ale celor care recunosc lucrurile bune pe care le-a făcut şi care chiar au fost dezamăgiţi atunci când Iacomi a plecat în Parlament!

stefania mogaŞTEFANIA MOGA POATE STRICA NIŞTE SOCOTELI!…
Este o variantă pe care au luat-o în calcul, probabil, chiar cei care au îndemnat-o pe fosta viceprimăriţă să candideze din această postură! Pe de o parte pentru că ea cultivă voturile celor care nu erau de partea lui Iacomi, pe de alta exploatează lucrurile bune pe care le-a făcut în calitatea sa de al doilea om din Primărie şi, pentru o perioadă, chiar primar al oraşului Lehliu Gară! Oricum, prezenţa ei mănâncă din voturile lui Iacomi- acesta a şi fost calculul care a aruncat-o în bătălie, probabil…laurentiu banescuBĂNESCU- LIBERALII CRED ÎN ŞANSA SA!
Sondajele care au fost făcute pe raza localităţilor ce alcătuiesc această zonă electorală, dădeau şanse chiar foarte mari, în bătălia faţă în faţă cu Ştefania Moga, candidatului liberalilor. Pe de altă parte, revenirea lui Iacomi poate readuce, în avantaj, PSD-ul, acesta fiind şi argumentul lui Iacomi atunci când a acceptat să candideze! Că va fi aşa ori nu, vom vedea, cert este că rezultatul este important pentru liberali, care îşi verifică, de data aceasta, potenţialul pe care îl mai au acolo unde, în mod normal, au avut probleme tocmai din cauza lui Iacomi!

CE VA FI?
Vom vedea, în duminica alegerilor… Iar noi vom fi prezenţi la toate evenimentele care se vor petrece pentru a avea o lumină exactă a forţelor politice care se confruntă, la Lehliu Gară!…