LA OLTENIŢA, EPISODUL- ŢONE- GENERALU’ ŞI… CĂPRARU!…

Mare agitaţie, mare, în ultimele zile de campanie electorală, la Olteniţa, acolo unde nişte „stafilococi politici“ ori sugătoare poreclite „ziarizde“ (ele nelucrând la nicio instituţie media!) s-au apucat să distribuie campania negativă, murdară, neadevărată, pentru posibila compromitere a primarului în funcţie şi, evident, pentru împingerea din spate a altui candidat! S-a vorbit că în spatele întregii acţiuni s-ar afla un fost primar al Olteniţei şi apropiata sa, plus alţi câţiva başbuzuci, iar scopul ar fi fost împingerea în faţă a candidatului PNL, Cristian Mihai Căpraru.
Din nefericire pentru ei, însă, olteniţenii au judecat cu ale lor creiere şi au realizat că, într-adevăr, Ţone chiar a făcut o grămadă de lucruri, pentru Olteniţa! Motiv pentru care campania nu doar că n-a avut nici un efect, dar l-a propulsat pe Ţone în poziţia de câştigător, cu peste 40% din voturile cetăţenilor!
Desigur, rezultatul final ne-a generat şi nouă, că am urmărit, cu mai mult sau mai puţin interes, un film cu titlul: ŢONE- GENERALU’ ŞI… CĂPRARU!…
Până la urmă, Căpraru tot Căpraru a rămas!…