Lupta pentru Primăria Călărași – LA LIBERALI TREI CANDIDAȚI! PENTRU PRIMĂRIE! PSD-UL ÎNCĂ NU ȘI-A ANUNȚAT COMPETITORUL!…*Desigur, aici pot funcționa proverbele de la – “ultimul venit va fi primul”! *Până la – “cine aleargă după mai mulți iepuri”…

O SITUAȚIE INTERESANTĂ!

Cel puțin interesantă, ar spune orice observator care se situează undeva în zona neutră, încercând să lămurească lucrurile așa cum sunt ele, cu o singură destinație – adevărul! În acest moment, Partidul Național Liberal, partid care are probleme destule la nivel național pare bine organizat, încă, la nivelul județului Călărași!

Povestea este mai lungă, zonele complicate sunt și ele complicate, nu intrăm în amănunte, însă, iată cel puțin la nivelul municipiului Călărași există o situație inedită: pe lângă primarul în funcție, Daniel Ștefan Drăgulin, există doi potențiali contracandidați – ambii viceprimari! De altfel, chiar zilele trecute Viorel Ivanciu a organizat o conferință de presă în care s-a declarat a face parte din echipa primarului actual, dar în caz că acesta nu ar mai candida el și-a anunțat decizia de a veni la competiție!
Pe de altă parte există numeroase trompete – să le zicem doar așa, acum – care vorbesc tot mai atașat despre varianta Dragoș Coman, celălalt viceprimar și el cu șanse pentru candidatura la primărie! Poate fi bine, poate fi rău, este interesant cel puțin…

DAR PSD-UL?!…

La fel cum la fel de interesant este faptul că partidul cel mai puternic din România – PSD – la Călărași încă nu are candidat pentru primărie!

Desigur, mai e mult până departe, sunt două rânduri de alegeri până se va ajunge la locale, există și varianta că poate apărea o mare surpriză care să atragă voturi foarte multe, după cum există votanții PSD-ului care votează la primărie orice nume, numai să vină din partea acestui partid! Iar aici proverbele din subtitlurile pe care le-am prezentat pot fi valabile, în funcție de evoluția situației, în condițiile în care noul lider al social-democraților călărășeni, Iulian Iacomi are gândurile sale și planurile sale!
Iar aici se poate vorbi despre multe surprize, pregătite de Iacomi și care nici nu sunt bănuite chiar de unii membri de partid, ca să nu mai vorbim de adversarii politici!

RESTUL – DEOCAMDATĂ, NUMAI AȘTEPTĂRI!

Deci nici liberalii să nu fie prea fericiți că au această ofertă generoasă, nici PSD- ul să nu fie atât de pus pe gânduri că încă nu are candidat, în condițiile în care, totuși, la Călărași alte partide până acum nu și-au anunțat forța! Desigur, avem un ALDE destul de activ, de Pro România încă nu sunt lucrurile foarte clare, după demisiile în forță și reluarea activității de o altă echipă, despre USR nu s-a mai vorbit încă de la alegerile de data trecută, PMP-ul a rămas cu gânduri îndepărtate de realitate chiar dacă aici s-ar putea să se producă încă o surpriză, în momentul apropierii alegerilor, totuși deocamdată numai despre PNL și PSD putem vorbi la Călărași! …